Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
04 Декември 12, 19:42 / Автор: AMI Communications
Десетки спонтанни танцьори разтърсиха THE MALL в атрактивна анти-СПИН акция
Голям брой участници се включиха в мащабния флашмоб на закрито, чрез който търговският център алармира младите си посетители за средствата за предпазване от СПИН
София, 1 декември 2012 г. Десетки хора се включиха в грандиозния спонтанен танц, който търговски център THE MALL организира по случай Световния ден за борба срещу СПИН. Флаш мобът се случи като на кино – точно в 13 часа талантливи деца от няколко столични училища, любители на музиката и професионалисти, позиционирани на видни места в централното фоайе на мола, затанцуваха под звуците на песента Dance on the floor на Дженифър Лопес. Целта на акцията беше да алармира младежите - участници или зрители в спонтанния танц, за средствата за предпазване от СПИН.

„Тази наша инициатива е част от дългосрочния стремеж на THE MALL да информира хората за ключови социални проблеми и да ги насърчава да допринесат за решаването им“, коментира Силвия Чапарова, маркетинг мениджър на THE MALL. „Надявам се, че нашите усилия са спомогнали за това още повече млади хора да са запознати с риска от СПИН и средствата за предпазване от болестта.“

По време на спонтанния танц на закрито представители на Българския червен кръст раздаваха информационни материали, презервативи и анти-СПИН лентички на всички посетителите на търговския център. Мобилна лаборатория на програма „Превенция и контрол на ХИВ/ СПИН“ правеше безплатни и анонимни тестове за СПИН на всички желаещи да проверят дали са серопозитивни. Тази възможност привлече интереса на предимно млади хора на възраст около 20 г.

Като част от програмата си за социална ангажираност по-рано тази година THE MALL организира серия инициативи в подкрепа на SOS Детски селища България, които ще продължат и занапред.

Днешният танц беше предшестван от серия флаш мобове в метростанции Софийски университет, Сердика и Опълченска, както и в централното фоайе на самия търговски център. Във всеки от дните между 28 и 30 ноември след 18 часа танцьори, облечени като двойници на Карл Лагерфелд, изненадващо излизаха от тълпата забързани хора за спонтанен танц.

Социално насоченият флаш моб поставя началото на поредица предпразнични събития в THE MALL. Още същия ден програмата на търговския център ще продължи с впечатляващ моден спектакъл, който събира родния хай-лайф. От 17.00 часа на 1 декември манекените и модели на Ivet Fashion ще представят тоалети за свободното от колекциите на марките на THE MALL, сред които Adidas, ESPRIT, Napapijri, Samsonite, NIKE, Levi’s, Gruppo Fiori, Sugarfree, Celio, Parfois, Sportina, Lee Copper, Roberto Zago, Massimo Zardi и др. Дефилетата ще протекат под акомпанимента на известни български музиканти, които ще изпълнят актуалните си парчета. Сред тях са Богомил, Дивна, Рафи, Сани Алекса и Бобо.

Модното шоу ще продължи на 2 декември, когато ще бъдат представени елегантни облекла и бельо за празничните дни. Манекените ще дефилират с модели от колекциите на Peek&Cloppenburg, Guess, ALDO, Guy Laroche, Benetton, Yamamay, Seven Seconds, Andrew’s Fashion, Pierre Cardin и Nine West. Ревюто, което бъде подгрято от огнени латино ритми, ще протече под музиката на Белослава, Мастило, Tri-O-Five и Орлин.

- Край -

За THE MALL
Разположен върху 66 хиляди квадратни метра, THE MALL предлага над 178 магазини на водещи международни търговски марки, хипермаркет Карфур с площ от 9000 квадратни метра, кино Арена с десет кинопрожекционни зали, места за забавления, фитнес, ресторанти, кафената и кът за хранене. С едно неподражаемо съчетание от световноизвестни марки, услуги, места за почивка и забавление, THE MALL предлага вълнуваща възможност да направите своите покупки.

За Assos Capital
Assos Capital е независим фонд за инвестиции в сверата на недвижимите имоти, който е концентрирал основните си дейности в Югоизточна Европа. Assos Capital се фокусира предимно върху инвестиции в търговски площи - търговски центрове в централни и крайградски зони, търговски паркове и магазини на главни улици.

За Контакти:

Андреана Станкова
AMI Communications за THE MALL
2 989 51 15
andreana.stankova@amic.bg

Източник: www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1262