Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

07 Декември 12, 10:59 / Автор: sirma.bg
Сирма Солюшънс е победител в категория „Развитие на бизнеса“ във Forbes Business Awards
Компанията кандидатства в конкурса с разработеното от нея софтуерно решение за консолидирани лоялни програми – Loyax
Българската софтуерна компания Сирма Солюшънс, която е част от Сирма Груп Холдинг, е победител в категория „Развитие на бизнеса“ в конкурса Forbes Business Awards. Церемонията по награждаването се проведе вчера, в хотел Шератон, София. Компанията кандидатства в конкурса с разработеното от нея софтуерно решение за консолидирани лоялни програми – Loyax. Платформата се разпространява в България от началото на 2012 г. и днес към нея има регистриран силен интерес от международни партньори на Сирма. В момента се внедрява пилотно решение в Турция, а също така предстои финализиране на продажбата на т.н.. „White label“ за водеща телекомуникационна компания от САЩ.

„Наградата на списание Forbes в ключовата категория „Развитие на бизнеса“ идва в много важен момент за нас. Преди броени месеци Сирма Груп навърши 20 години и днес можем да кажем, че сме сред малкото български компании, разпознаваеми в своя сегмент от водещите пазарни играчи в целия свят. Компанията ни успешно премина от етапа на предлагане на аутсорсинг услуги към разработката на собствени софтуерни решения и продукти, каквато е платформата Loyax, с която кандидатствахме в конкурса. Натрупаният опит и в двата типа проекти ни позволява днес да се конкурираме успешно на глобално ниво, а най-радостното е, че успяваме да покажем на младите хора в България, че реализацията у нас е възможна и то по пътя на познанието и иновациите“ - сподели Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг.

Сред най-успешните проекти на Сирма Солюшънс са система за библиотеката на парламента на Канада (ParlRef); информационна система за поддръжка на Изборната Комисия на Канада;
интегрирано административно обслужване на централно и местно ниво и предоставяне на публични услуги (България); подобрения в информационните системи на Прокуратурата на България за борба с корупцията; рейтингова система за българските университети; система за контрол на износа; разработване на Системата за управление на акцизите; Лот 3 от проекта за електронно правителство на България; проект на Министерството на отбраната за доставка на система за автоматизирано управление на огъня на артилерийски дивизион и др. Сред проектите за частния бизнес са консултантски услуги за Булбанк/ Биохим/Хеброс (Unicredit/Bank Austria/HVB) за техния проект за тройно сливане; внедряване на информационна система на Булбанк; MarkLogic - система за управление на съдържанието; проекти за X1 Technologies (САЩ); MakeTime (САЩ); BrightTALK (Великобритания); RecoveryPlanner (САЩ); системата за родителски контрол Bipper и др.

Сирма Груп Холдинг e най-големия български технологичен холдинг и една от най-големите софтуерни групи в Югоизточна Европа. Компанията има вече 20 годишна история и доказан опит в създаването на нови бизнеси на знанието. Заетите служители са над 400, а в структура са включени 21 дъщерни и свързани компании. Сирма Солюшънс АД e гръбнака на групата. Тя е най-голямата компания в холдинга, основана през 1992 г. и днес се развива като глобален софтуерен разработчик със сериозен опит и експертиза в сфери като семантични технологии, мобилни приложения, ERP, BI (Business Intelligence), финансови, банкови и разплащателни услуги, електронно правителство, образователни продукти и съдържание и др.

За Контакти: + 359 885 9 0 52 99 

Източник: sirma.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2209