Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
07 Декември 12, 11:04 / Автор: Интер Експо Център - София
СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и ТЕХНОМЕБЕЛ 2013 с нова визия и атрактивни условия за участие
Специализираните изложби СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ и ТЕХНОМЕБЕЛ са с нова визия и по-атрактивни условия за участие, които бяха представени на провелата се миналата седмица Първа годишна конференция на бранш Мебелно производство и дървообработване
Повече от 100 фирми взеха участие в конференцията, на която бяха разисквани важни за бранша проблеми и бяха начертани перспективите за работа през следващата година. Сред основните обсъждани теми бяха: „Осигуряване на суровина за мебелната и дървообработваща промишленост“, „Сертифициране на дървесината и изисквания на Европейския регламент за търговията с дървесина“, „Анализ, тенденции и законодателни норми при лакирането“ и „Тенденции в обкова на мебели“.

Бяха представени нови машини и технологии за повърхностна обработка, както и технологични решения при обработка на плочи и масивна дървесина.

Агенция Булгарреклама, основен оператор на Интер Експо Център – София, в партньорство с Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост в България (БКДМП) вече повече от 10 години организира специализираните изложения на мебелната индустрия. В стремежа си да покажат изобилието от мебели и качествени български продукти тази година форумите ще са с богата съпътстваща програма. Предвидени са конкурси за интериорен дизайн и функционална мебел. Обособени площи ще покажат красотата на реставрираните мебели и блясъка на луксозното обзавеждане. Работни групи тип уъркшоп ще създадат интересни комуникационни панели за практиците.

С игри и допълнителни активности, крайните клиенти ще разчупят строгостта на бизнес форума и ще попаднат в уютния и цветен свят на мебелите. Изложението СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ няма за цел да конкурира големите търговски вериги и различни мебелни къщи, то ги събира в едно с една мисия – създаване на удобство за потребителите и
възможност за изтъкване на най-добрите условия и продукти!

От 23 до 27 април 2013 г. изложбеният комплекс на столицата ще срещне производителите, търговците, творците и ценителите на красивия и практичен интериор.

За Контакти:

Надежда Ванева, Връзки с обществеността, Интер Експо Център

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1459