Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
10 Декември 12, 17:20 / Автор: Office 1 Superstore
Office 1 Superstore и Promate Technologies в ново ексклузивно партньорство
София, България, 7 декември 2012 г. Office 1 Superstore стартира ексклузивно партньорство с най-големия производител на лайфстайл аксесоари и високотехнологични джаджи в света - Promate Technologies.
Пилотно повече от 100 артикула ще се предлагат в три от най-големите магазини на веригата Office 1 Superstore в София и Варна, както и на клиентите на онлайн магазина на компанията www.office1.bg, на който те могат да направят своите поръчки онлайн от цялата страна.

Можете да посетите един от трите магазина на адрес:
• София, кв. Лозенец, бул. "Джеймс Баучер" № 51
• София, бул. "Цариградско шосе" № 139
• Варна, ул. "Владислав Варненчик" № 82

Новите лайфстайл продукти от Promate включват оригинални аксесоари за смартфони като Apple iPhone 4s, iPhone 5, Samsung Galaxy S III, Galaxy Note и Blackberry, както и за таблети като Apple iPad 2, iPad 3 и Samsung Galaxy Tab 2. Всеки клиент може да избере за своя телефон или таблет измежду голямо разнообразие от калъфи, защитни фолиа за екрани, докинг станции, слушалки, безжични колонки, зарядни устройства, соларни и обикновени батерии, стойки, кабели и други. Гамата продукти включва още и аксесоари за кола като FM предаватели, Bluetooth слушалки за безопасно шофиране, универсални зарядни за кола.

След нова година всички продукти с марката Promate ще могат да бъдат закупени в цялата верига магазини Office 1 Superstore в страната.

Promate Technologies се отличават с А+ качество, иновативен дизайн и стилни опаковки. В световен мащаб компанията партнира с едни от най-големите международни вериги като Wallmart, Best Buy и Amazon.

Новите лайфстайл продукти от Promate можете да откриете на уебсайта на Office 1 Superstore или на адрес: https://www.office1.bg/upload_marketing/campaigns/2012_December_Promate/.

За Контакти: Силвия Щинкова

Източник:
https://www.office1.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1799