Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
10 Декември 12, 17:23 / Автор: JI Apps
Нова занимателна игра за iPhone помага на децата да украсяват бисквити
Biscuits е занимателна игра за деца за iPhone, iPad и iPod Touch, в която всеки може да избере и украси бисквита по свой вкус.
Biscuits е занимателна игра за деца за iPhone, iPad и iPod Touch, в която всеки може да избере и украси бисквита по свой вкус.

В играта последователно избирате покривка, бисквита, заливка и различни декорации, които с пръст поставяте отгоре на бисквитата. Когато сте доволни от резултата, можете да запишете картинката при другите картинки в телефона си и след това да отхапете с пръст част от нея. След като останат само трохи, можете да използвате бутона Start Over, за да започнете отначало. Този бутон е на разположение на всяка стъпка от приготвянето на бисквитата.

Играта е на английски език, като бутоните са с подходящи форми, така че лесно да бъдат разбрани от малки деца без да е необходимо да могат да прочетат написаното. Музиката в играта е Playful Upbeat Times by Geoff Harvey, а звуците са от сайта soundbible.com. Графиката е дело на талантливата дизайнерка Милена Ненова.

Biscuits може да се свали от онлайн магазина App Store безплатно. Съвместимо е с всички Apple устройства, работещи на iOS 5 и по-нова.

За JI Apps

Играта Biscuits е разработена от JI Apps Ltd. Компанията предоставя на клиентите си широка гама от уеб и ИТ решения, запазвайки високото качество на предлаганите услуги и продукти. JI Apps има дълъг опит в създаването на продукти, отнасящи се до Електронна търговия, Търговски уеб страници и приложения, както и специализирани поръчкови решения в тези области. Повече информация може да бъде открита на официалната страница на компанията: www.jiapps.com.

За Контакти: pr@jiapps.com

Източник:
http://jiapps.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1395