Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
11 Декември 12, 23:30 / Автор: PestimEnergia.bg
"Пестим енергия" ООД откри щанд в МОЛ Галерия в Стара Загора
Посетителите на мола ще имат възможност да видят и усетят топлината на отоплителните инфрачервени панели InfraHEAT. Отоплителният панел може да бъде направен като семеен портрет, любима картина на стар майстор, пейзаж, детска анимация, модерно изкуство.
"Пестим енергия" ООД откри изложбен щанд в МОЛ Галерия, гр. Стара Загора, на който представя ново поколение отоплителни уреди.

Посетителите на мола ще имат възможност да видят и усетят топлината на отоплителните инфрачервени панели InfraHEAT. Създадени по нова технология, основаваща се на използването на въглероден графит полиимид, инфрачервените панели са система за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт в дома или на работното място.

Този вид отопление е не само ефективно и икономично, но и здравословно – бебетата в кувьозите също се отопляват с инфрачервени лъчи! Лесни за експлоатация, инфрачервените панели InfraHEAT не се нуждаят от поддръжка, имат дълъг живот и нисък разход за електроенергия. Спомагат за запазване на топлината в помещението дори при отворен прозорец, благодарение на затоплените стени, таван и под. Освен това са невероятно компактни с дебелина само 2.5 см – не заемат място, а допълват интериора. Предлагат се различни модели – бели панели с алуминиева рамка, панели от черно или бяло стъкло, панели-огледало. Приемат се индивидуални поръчки. Отоплителният панел може да бъде направен като семеен портрет, любима картина на стар майстор, пейзаж, детска анимация, модерно изкуство.

Термокерамичните изолационни покрития СуперШилд интериор и екстериор са друг продукт, чийто свойства можете да проверите на щанда.

Термопокритията осигуряват допълнителна изолация на помещението само чрез боядисване! Стената, боядисана със СуперШилд, е топла при докосване. Това не позволява появата на конденз и мухъл. Нанесената на две ръце термобоя намалява "изтичането" на топлина през стената с до 15%.

За Контакти:Елица Нанева, 0886848619

Източник:
www.PestimEnergia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2031