Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
13 Декември 12, 17:24
SEO конференция 2013
Организаторите на SEO конференция 2013 Ви канят да посетите специализираната конференция за SEO, SEM, социални мрежи, интернет маркетинг и реклама, която ще се проведе в София на 22.03.2013 в Интер Експо Център София
SEO конференция 2013 е предназначена за програмисти, уебдизайнери, рекламисти, мениджъри, маркетинг и PR специалисти в компании, занимаващи се с подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в интернет.

Цели

Основната цел на SEO конференция 2013 е изучаването на актуалните тенденции в SEO и получаване на практически знания (решения) за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсачки.

Формат

Целодневна конференция, включваща 3 потока с 18 лекции по 60 минути и кръгла маса с дискусия на теми за оптимизация и маркетинг за търсачки. Този формат дава възможност по време на всяка лекция както да бъде представена подробно темата, така и да се дадат отговори на всички въпроси на присъстващите. Кръглата маса в края на конференцията помага за обобщаване на информацията и позволява задаването на още въпроси към всеки от лекторите.

Програма

Програмата на SEO конференция 2013 е съставена така, че да даде на посетителите възможност не само да се запознаят с актуалните тенденции в SEO и SЕМ, но и да получат изчерпателни отговори на интересуващите ги въпроси. Нарочно сме се спрели на приложни теми, за да направим тази конференция изключително полезна от гледна точка на практическото използване на SEO.

Лектори

Имената на лекторите на конференцията са познати на всеки, който дори за малко е работил в бранша и по общо мнение всеки от тях е сред най-добрите експерти в областта си. Още веднъж искаме да подчертаем, че това са хора, заемащи практически, а не управленски длъжности в компаниите, за които работят.

Рекламодатели

Специализираните браншови конференции, без съмнение, имат огромен потенциал за привличане на нови клиенти. Подготвили сме неустоимо предложение за рекламодателите на SEO конференция 2013 и сме отворени за всякакъв вид сътрудничество.

Организатори на конференцията са SEOM, Cloxy и searchengines.bg. Генерален спонсор - SuperHosting.bg

Дата и място на провеждане

Дата : 22 март 2013 9:00 – 19 часа

Място на провеждане : Интер Експо Център София

Срещу заплащане ограничен брой участници могат да получат статут на VIP гости с осигурени

вход за двама души;
места на 1-ви ред;
право да се разпространяват рекламни материали;
Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на телефон 0700 300 89 или мейл info [at] seoconference.net и ще ви предоставим изчерпателна информация

За Контакти: Ася Асенова office@seom.bg тел. 0700 300 89 

Източник:
http://seoconference.net/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.642