Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

13 Декември 12, 17:43 / Автор: ERP.BG
Софтуерната компания Алое Ко се преименува на ERP.BG
Преименуването на компанията има за цел да улови основните тенденции в сектора на бизнес софтуера
Българската софтуерна компания Алое Ко обяви новото си име - ERP.BG. На български език наименованието се изписва „И Ар Пи България“ ООД. ERP.BG е също и запазена марка на фирмата. Основната фамилия продукти – EnterpriseOne – ще запази наименованието си, обхващайки различните версии на разработената от нея ERP система.

Преименуването на компанията има за цел да улови основните тенденции в сектора на бизнес софтуера и отразява убеждението на екипа, че системите за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning) ще продължават да играят ключова роля в развитието на този сегмент през следващите години. Новата марка съответства на позицията на компанията като един от малкото разработчици на завършени, изцяло български ERP системи. На практика ERP.BG поставя фокуса едновременно върху този клас системи, както и върху българската собственост на фирмата.

„Компанията ни разработва системи за управление на бизнеса вече повече от 19 години, преминали сме през всички етапи на развитие на този пазар и имаме поглед върху тенденциите. На база на опита ни сме убедени, че въпреки появата на някои нови концепции, системите от клас ERP ще продължават да бъдат в центъра на корпоративната информационна инфраструктура. Именно това е и нашата политика – да предложим всички останали бизнес функционалности като CRM (Customer Relationship Management – управление на взаимоотношенията с клиентите), бизнес анализи (BI – Business Intelligence), мобилен достъп и колцентър като модули от една цялостна ERP системата“ - посочва Иван Аржентински, управител на ERP.BG.

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник:
http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1377