Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
13 Декември 12, 17:45 / Автор: Коника Минолта
Коника Минолта откри първия си офис във Варна с изискан коктейл
Българското представителство на японската компания Коника Минолта обяви официално откриването на своя първи офис във Варна. Със стилен коктейл на 12.12.12 г. бе поставено началото на самостоятелната дейност на компанията в Източна България. Близо 110 представители на бизнеса, медиите и институциите се забавляваха в компанията на Любо (екс вокал на група „ТЕ“), който освен с невероятния си глас, зарадва специално двама от гостите като изтегли имената им в томбола с лазерни принтери Коника Минолта. Третият печеливш беше изтеглен от г-жа Дречева, която покани своя екип на сцената, за да подарят заедно най-голямата награда.
Българското представителство на японската компания Коника Минолта обяви официално откриването на своя първи офис във Варна. Със стилен коктейл на 12.12.12 г. бе поставено началото на самостоятелната дейност на компанията в Източна България. Пред бизнес и обществения елит на морската столица и областта, г-жа Елена Дречева-Владимирова, Изпълнителен директор на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България, даде символичен старт на работата на варненския офис.

„Избрахме Варна, защото градът и регионът се отличават със своя активен бизнес и смятаме, че ще бъдем полезни с нашите решения за печат за малки, средни и големи компании. Нашата цел тук ще бъде да повишаваме качеството на управление на печатните услуги на местния бизнес, като същевременно оптимизираме разходите.”, каза г-жа Дречева-Владимирова в речта си по повод откриването на варненския офис на компанията.

Близо 110 представители на бизнеса, медиите и институциите се забавляваха в компанията на Любо (екс вокал на група „ТЕ“), който освен с невероятния си глас, зарадва специално двама от гостите като изтегли имената им в томбола с лазерни принтери Коника Минолта. Третият печеливш беше изтеглен от г-жа Дречева, която покани своя екип на сцената, за да подарят заедно най-голямата награда.

„Като самостоятелен офис предимствата са качество в обслужването и бърза реакция. Предлагаме само бизнес решения и сме изключително фокусирани в тази област. Продуктовата ни гама включва многофункционални устройства и принтери за печат, софтуерни приложения, свързани с печата и с електронни документи и архив, производствени цифрови машини за цветен и чернобял печат, подходящи за печатници и маркетингови агенции”, съобщи изпълнителният директор на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България.

Офисът във Варна ще даде възможност на клиентите на компанията за директен достъп до специалистите й. Той се намира на лесно достъпна и удобна локация – бул. „Ян Хунияди“ 31, и разполага с шоурум, където са изложени най-новите и актуални модели от производствената гама на Коника Минолта.

За Контакти: stanislava.petkova@konicaminolta.bg

Източник:
http://www.konicaminolta.bg/business-solutions/press-center/press-releases/news-article-business-solutions/archive/2012/december/article/konika-minolta-otkri-prvija-si-ofis-vv-varna-s-iziska.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1638