Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
13 Декември 12, 17:48 / Автор: eventA PR Agency
Диамантена вечер на NATURA BISSЕ в Гранд Хотел и СПА „Приморец"
Бляскава вечер, част от серията Диамантени събития на испанския козметичен лидер бе комплимент за гостите на луксозния хотелски комплекс в Бургас
Вечерта на 8 декември, в петзвездния Гранд Хотел и СПА „Приморец" бе продължена серията Диамантени събития, с които NATURA BISSЕ се представя на клиентите и приятелите си. Емблематичният за Бургас и напълно преобразен хотел, който се намира на плажната ивица в Морската градина е най-новият партньор на медицинската козметика.

„За нас е чест, че СПА и Уелнес Клуб „6th sense" на Гранд Хотел и СПА „Приморец" вече е част от голямото семейство на NATURA BISSЕ в България. Нареждайки се до най -луксозните световни СПА центрове, които предлагат услугите на испанската марка, СПА и Уелнес Клуб „6th sense" вече предлага на своите посетители най-добрата грижа за кожата“ – заяви г-жа Грети Гарсия, изпълнителен директор на Esthetic Privilege Ltd - основен представител на Natura Bisse за България.

Моята кожа е моята тайна! е девизът на испанската марка и всяка една от присъстващите дами усети мекотата, която оставя след себе си козметиката - последна концепция на грижа за кожата. Терапията DIAMOND EXPERIENCE на NATURA BISSЕ съчетава лукса и блясъка на диамантите с най-съвременните процедури против стареене.

Сред гостите на Диамантеното парти бе разиграна благотворителна томбола, средствата от които са за закупуване на апаратура за лечение на деца болни от диабет. Естествено имаше и награди - домакините от Гранд Хотел и СПА „Приморец" подариха уикенд за двама, марката холистични бижута Рафаел, която бе част от бляскавата вечер подари уникална гривна допринасяща за повече хармония в тялото. Процедури в СПА центъра бяха наградите от NATURA BISSЕ. Вечерта завърши с прекрасните изпълнения на чаровната Камелия Воче.

„Горди сме, че предоставяме на бургаската жена неповторимото удоволствие да се докосне чрез диамантените процедури за лице и тяло на NATURA BISSЕ до магнетичния диамантен прах и да се почувства бляскава и специална – сподели г-жа Светла Шопова, СПА мениджър на Гранд Хотел и СПА „Приморец" – Сигурна съм, че това е началото на партньорство, чрез което ще продължим да разработваме ексклузивни и неповторими продукти с професионалната работа на нашия добър екип!“

Само три години след официалното си представяне в България марката присъства в почти всички големи и реномирани СПА дестинации. Съдържащи уникална формула колекциите на NATURA BISSЕ са научно разработени, за да постигнат съчетание на над тридесет елемента против стареенето, които реструктурират, защитават и подобряват състоянието на кожата.

За Контакти: eventA PR Agency

Източник:
www.estheticprivilege.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.149