Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
14 Декември 12, 12:33 / Автор: www.pressbox.bg
Официална премиера на книгата „Ангели в косите ми”
Официалната премиера на книгата „Ангели в косите ми” на ирландската писателка – мистик Лорна Бърн ще бъде на 18 декември 2012 г. от 18:30 във варненския Клуб-Библиотека Виделина.
Авторът и книгата са преведени за първи път на български език от издателство „Азура”. Лорна има дарбата да вижда Ангелите, за което е била смятана за болна от дислексия. Днес до дарбата на ирландската писателка се ползва дори висшият клир на Ватикана. А защо Лорна вижда ангелите, отговор няма. Когато била малка, всъщност не предполагала кои са тези добрички същества наоколо. Нямала представа, че майка й например не ги вижда.

Самите ангели пък й шепнели, че това трябва да остане тайна. За това и Лорна написа за нас „Ангели в косите ми” - описва как да общуваме със своите най-сърцати и всъщност безплътни приятели. По време на представянето на част от въпросите ще отговарят управителят на „Азура” Ралица Христова и преводачът Цветалина Байкушева. Дамите са подготвили и атрактивен видео клип. През следващата година „Азура” ще издаде и следващата книга на Лорна „Стълба към небето”, която е в процес на превод.

За Контакти: info@pressbox.bg

Източник:
www.pressbox.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4304