Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

14 Декември 12, 17:38 / Автор: Пощенска банка
Пощенска банка представя добри практики на кръгла маса
Пощенска банка представи своите добри иновативни практики в сферата на ИТ технологиите на кръгла маса на тема „Ролята на иновациите в съвременния бизнес”. Харис Мигдалис, главен информационен директор в Пощенска банка, който бе сред основните лектори на събитието, представи последните ИТ решения, внедрени в банката, и ползите, които те са донесли за подобряване на обслужването на клиентите, както и като цяло за улесняване и модернизиране на работния процес на служителите.
Събитието събира водещи международни и български ИТ специалисти

14 декември 2012 г.

Пощенска банка представи своите добри иновативни практики в сферата на ИТ технологиите на кръгла маса на тема „Ролята на иновациите в съвременния бизнес”. Събитието се организира от ICT Media и Клуба на мениджърите на информационни технологии в България и събра международни и български представители, ангажирани с управлението на бизнеса и информационните технологии, които дискутираха възможностите за създаване на иновации и ползите от тях. Специален гост беше д-р Ашли Джордж, ръководител на Центъра за иновации и консумеризация в GlaxoSmithKline.

Харис Мигдалис, главен информационен директор в Пощенска банка, който бе сред основните лектори на събитието, представи последните ИТ решения, внедрени в банката, и ползите, които те са донесли за подобряване на обслужването на клиентите, както и като цяло за улесняване и модернизиране на работния процес на служителите.

Още през 2011 г. банката стартира внедряването на нов интерфейс за следващо поколение банкиране, чрез който гарантира на клиентите централизирани услуги, изцяло ново преживяване и максимално удобство. Внедряването е извършено успешно и през 2012 г. новият интерфейс е пуснат в действие – част от уникалните му характеристики са електронни четци за карти, екрани, които оперират чрез докосване (тъч скрийн), дигитални химикалки, функции „drag&drop“ и др.

Сред успешните иновативни практики на банката са и специална апликация за мобилни телефони за картодържатели на American Express®, виртуална карта в сътрудничество с Mastercard за интернет транзакции, а през лятото на 2012 г. Пощенска банка представи и изцяло обновена платформа за електронно банкиране. Само три месеца след старта на e-Postbank финансовата институция отчете отлични резултати – над 60% от потребителите с регистрация за онлайн банкиране са предпочели новата платформа и използват нея. Като цяло банката регистрира и 59% увеличение на клиентите, които използват онлайн платформата за извършване на транзакции.

„Въпреки по-ограничените бюджети в настоящата икономическа и финансова среда винаги се стремим да сме иновативни, постоянно внедряваме нови технологии и надграждаме старите. Правим всичко това, за да отговорим на динамичните потребности на клиентите и да сме все по-близо до тях“, сподели г-н Мигдалис.

Сред останалите участници в кръглата маса бяха представители на KPMG България, Мтел, Gartner, "Дискордиа" АД и др.

Пощенска банка с правно име „Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.
Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

Клуб на мениджърите на информационни технологии в България
Клубът на мениджърите на информационни технологии в България е създаден през 2007 г. и обединява професионалисти от различни индустриални сегменти – финанси, производство, услуги, здравеопазване, държавна администрация. Целите на сдружението са да съдейства за увеличаване ефективността и ефикасността на използването на информационните технологии в дейността на фирмите и институциите в България, както и за издигане позицията и авторитета на ИТ мениджърите в ръководството на фирмите и институциите в България.

За Контакти:

За допълнителна информация:
Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100 , e-mail: IZZaharieva@postbank.bg

Източник:
www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0953