Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Индустрия

Вземи в gLOG
16 Декември 12, 16:11 / Автор: ZonaOtoplenie
Нов щанд за иновативни продукти не остави посетителите в МОЛ-Галерия, Стара Загора безразлични
Изключително цветен и интересен, новооткритият щанд на фирма „Пестим енергия” ООД привлече вниманието с нестандартните си отоплителни панели-картини.
Хората са изненадани, когато научат, че това всъщност са отоплителни уреди. Много често чуваме коментари като: „Ах, ама това грее!” или „Наистина ли служи за отопление, аз си мислех, че е просто картина!”, споделиха служителите на щанда.

И наистина, че това са отоплителни уреди, личи единствено от кабела за захранване, който виси от тях. Разбрахме още, че освен, че са много красиви, те са също така и икономични. Греят чрез инфрачервени (топлинни) лъчи, не изсушават въздуха, затоплят равномерно, няма циркулация на прах и микроби в помещението и дори са здравословни! Благодарение на начина си на действие, спомагат за запазване на топлината в стаята дори при отворен прозорец. Освен това са невероятно компактни, не само не заемат място, а допълват интериора. Според желанието си всеки е свободен сам да избере картината, която иска за своя дом.

Имаме поръчки с Мечо Пух за детски стаи, някои родители поръчват специални колажи с бебчетата си. Имаме и клиенти, които предпочитат Пикасо, Ван Гог или Моне, наскоро имахме заявка за направа на Мона Лиза. А рисунките върху стъклените отоплителни панели изглеждат направо триизмерни - казаха от фирмата и допълниха, че предлагат дори отоплителен панел-огледало.

Като най-важно изискване за употребата на този вид отопление посочиха още, че е от изключителна важност помещенията, в които се ползват панелите да са добре изолирани, поради начина им на действие – затопляне на предметите – стени, под, таван.

Термокерамичните изолационни покрития СуперШилд са друг продукт, чиито качества проверихме на щанда. Термобоята осигурява вътрешна изолация на помещението само чрез боядисване! Разработена от НАСА и разсекретена преди 20-тина години тази технология се е ползвала първоначално за изолиране на космическите совалки. Стената, боядисана със СуперШилд, е топла при допир. Това не позволява появата на конденз и мухъл. Освен това, боята може да се тонира в различни цветове, за различни интериорни решения!

За нас беше наистина интересно и полезно да видим тези новости, вече имаме няколко идеи за картини, а вие?

За Контакти: www.PestimEnergia.bg

Източник:
ZonaOtoplenie

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.5108