Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Политика

Вземи в gLOG
18 Декември 12, 08:31 / Автор: United Partners
Най-мащабната интернет кампания на полската дипломация стартира едновременно 340 нови уебсайта
Министерство на външните работи на Полша (www.msz.gov.pl) стартира най-мащабната досега дигитална кампания в Полша. Всички 340 посолства и консулства на Република Полша по света се сдобиват с нови уеб портали. Новите сайтове са унифицирани, с нова информационна рамка, по-лесни за навигация, с модерен дизайн и са преведени на 42 езика, включително на китайски, арабски и арменски.

Министерство на външните работи на Полша (www.msz.gov.pl), чрез своите представителства по света, стартира най-мащабната досега дигитална кампания в Полша.

Всички 340 посолства и консулства на Република Полша по света се сдобиват с нови уеб портали. Новите сайтове са унифицирани, с нова информационна рамка, по-лесни за навигация, с модерен дизайн и са преведени на 42 езика, включително на китайски, арабски и арменски.

Воден от основното послание на министерство на външните работи на Република Полша: „Да служим на Полша, да градим Европа, да разберем Света”, посланикът на Република Полша в България - Н.Пр. г-н Лешек Хенсел, споделя по повода: “С обновените уеб портали, всички посетители имат възможност да получават сега по-навременна информация за полската външна политика, нашата страна, култура, история, икономика”.

Сред новостите на сайтовете е и наличието на мултимедийна секция с видеа. За първи път, министърът на външните работи на Република Полша, г-н Радослав Шикорски, отговаря във видео на въпроси задавани от потребители.

Новите уеб портали имат и нови адреси. Страницата на дипломатическата мисия на Полша в България е достъпна на: http://www.sofia.msz.gov.pl/bg.
Успоредно с това посолството демонстрира готовност да разговаря с граждани и през социалната мрежа Twitter:
http://twitter.com/PLinBulgaria.

За Контакти:

United Partners:
02/ 832 33 44
Марта Радева – marta.radeva@united-partners.com

Източник:
http://prinbulgaria.com/news.php?nid=4640


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5352