Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

20 Декември 12, 11:11 / Автор: AMI Communications
LG ПРЕДСТАВЯ MAGIC REMOTE С ПОДОБРЕНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА КОНТРОЛ НА ЗВУКА
Новият модел дистанционно управление създава цялостно ново потребителско усещане при гледането на LG CINEMA 3D Smart TV телевизори
СОФИЯ, 17 декември 2012 г. - LG Electronics (LG) обяви днес изцяло нов дизайн на популярното дистанционно управление Magic Remote за линия CINEMA 3D Smart TV телевизори. Анонсът за новия модел идва точно преди Конгреса за потребителска електроника (Consumer Electronic Show – CES) в Лас Вегас. Новата версия на Magic Remote притежава по-големи възможности за разпознаване на звука, които правят изпълнението на команди лесно, естествено и интерактивно. Новият модел продължава да използва четири опции за контрол – гласов, чрез жестове, посочване и завъртане – които го му дават възможност за пълно управление на телевизорите.

“LG предоставят иновативни решения за домашно забавление и Magic Remote е крайъгълен камък в изживяването от гледането на телевизори CINEMA 3D Smart TV“, каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Entertainment Company. „В най-новата версия са подобрени всички налични характеристики. Дистанционното управление може да се похвали с точно разпознаване на командите и жестовете и прецизност при завъртането и насочването.“

Усъвършенстваната технология за контрол на гласа прави подаването на вербални команди за телевизора лесно и ефективно. Софтуерът за езиково разпознаване New Natural Language Recognition превръща гласовите команди в нормална реч и позволява на потребителя да говори по-непринудено. Вече не се появява неприятна пауза между издаването на командата и показването на картината. Достатъчно е потребителите да кажат само „Покажи ми видеото на Gangnam Style“ и новото Magic Remote ще разбере.
Новото дистанционно на LG е сърцето на идеята за театър у дома и универсално решение за контрол, което предоставя максимално удобство на потребителя. Всички устройства от Smart телевизори, set-top кутии, тонколони и Blu-ray плейъри могат да бъдат ефективно управлявани само с Magic Remote от всекидневната.

С функцията за насочване Magic Remote на LG се превръща в продължение на човешкото тяло, като го прави идеалния контролер на видео игри. Контролът за насочване е подходящ за скролване на уеб страници или увеличаване и намаляване на изображенията с помощта на приложения като Google Maps. Посредством специфични жестове с дистанционното потребителите могат бързо да достигнат до често използвани менюта или да изпълняват важни функции, като спестяват ценно време. Например зрител може да включи телевизионен канал само чрез изписване на номера във въздуха.

Magic Remote идва в комплект с два високо функционални модела – единият е висококачественият CINEMA 3D Smart TV, а другият – традиционният CINEMA 3D Smart TV модел. Първокласният Magic Remote има черно осветени LED бутони за лесно опериране в тъмното и по-спортен дизайн за по-лесно управление. Често използваните бутони са позиционирани на удобно място и създават по-естествено и приятно потребителско изживяване.

# # #



За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на телевизори, монитори, бизнес дисплей, системи за домашно кино, персонални компютри и системи за сигурност. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите. Потребителските продукти на LG включват: CINEMA 3D Smart телевизори, OLED телевизори, IPS монитори, системи за домашно кино, Blu-rayТМ плеъри, мишки-скенери и външни устройства за съхранение на данни. Бизнес продуктите на LG включват digital signage дисплей, системи за видео конференции и охранителни камери базирани на IP протокол.

За Контакти:


За повече информация:

Тони Стойкова
AMI Communications за LG
02/ 989 51 15
0892 256 188
Toni.stoykova@amic.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1115