Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

21 Декември 12, 11:13 / Автор: Ланком България
TP-LINK затвърждава водещата си позиция на световния пазар на оборудване за безжични мрежи през третото тримесечие на годината
Компанията е успяла да разшири своя пазарен дял, достигайки близо 37 процента през третата четвърт
Разработчикът на мрежово и комуникационно оборудване TP-LINK е успял да подобри своята водеща позиция на световния пазар на безжично мрежово оборудване (WLAN) през третото тримесечие на 2012 година, на база на броя продадени единици оборудване. Това сочи най-новият доклад на анализаторската компания IDC, озаглавен IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker - 2012 Q3. Изследването подрежда производителите на устройства за безжичен интернет според реализираните продажби и приходи.

След като запази лидерската си позиция в класацията на анализаторите по брой продадени устройства за безжични мрежи през първите две тримесечия на тази година, TP-LINK е успяла да разшири своя пазарен дял, достигайки близо 37 процента през третата четвърт. За сравнение делът на компанията през предходните две тримесечия е бил съответно 33% и 34 процента. Технологичният гигант води с близо 20% пред втория в класирането. През третото тримесечие TP-LINK е реализирала 13,6 милиона единици безжично мрежово оборудване, което е с близо 2 млн. повече спрямо втората четвърт на годината.

Изследването показва, че през тази година TP-LINK поддържа впечатляващ ръст на продажбите, в сравнение с данните за 2011 година. Към септември 2012 година, реализираното от компанията WLAN оборудване е 37 милиона бройки, като за сравнение 35 милиона единици са били продадени за цялата 2011 година.

Успехът на TP-LINK се дължи на това, че компанията винаги се стреми да гарантира улесненото използване продуктите си и висока производителност на достъпни цени. Решенията на TP-LINK се предлагат у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти: + 359 885 90 52 99

Източник:
www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2045