Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
26 Декември 12, 14:57 / Автор: Studio 5
Studio 5 представя 6 в 3
Концерти на "Космически гласове", DelPadre, БУЛГАРА, Christmas Swing с Old Gold Band и "Коледна Jazz Oратория" с Военния Биг Бенд на Стара Загора ще отбележат края на коледните празници.
Шест събития в рамките на три дни ще изпълнят уютния интериор на клуб Studio 5, точно след Коледа и непосредствено преди Нова година. Началото се дава от концерта „Коледно чудо” на „Космически гласове” - изключителните народни певици, прославили България по света, ще представят изкуството си в две части – обработен фолклор и църковни песнопения. Хорът впечатлява с богата палитра на музициране в различни стилове – църковни джаз и поп проекти, кантатно-ораториална музика, филмови и театрални продукции, world music. Диригент Ваня Монева. (27 декември, 19ч)

Същата вечер, но от 22:00ч феновете на румба, реге, регетон и балкански фюжън ще посрещтнат утрото с DelPadre, които ще представят на живо първия си студиен албум -“Rubi”. Песните в “Rubi” са общо 13 и съчетават изредените стилове, а една от изненадите е фламенко версията на “Облаче ле, бяло”. Пригответе се за и находчиви и добре замислени кавър версии на известни парчета

Петък вечер (28 декември, 19ч) ще започне със смях до сълзи с Ники Урумов и неговият спектакъл „За секса, политиката и други проЗташки неща”. „Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.Това се отнася, обаче само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други.”

Три часа по-късно БУЛГАРА ще се качат на сцената на Studio 5. Красиви и силни мелодии, съчетаващи българска традиционна музика с дръм енд бейс, фънк и броукън бийт. Песните им имат способността да създават собствен свят като от фолклорна приказка, в който биваме пренасяни неусетно.

29-ти декември (събота) е един изключителен завършек на Коледните празници . Уникалните джаз музиканти от Old Gold Band ще разтанцуват всички ни със златни swing парчета от 30-те години до сега в концерта си - Swing, Swing Christmas Swing. Суингът, би-боп-а и рокът ще ни омагьосат и пренесат във времето на Луис Армстронг, Чарли Паркър, Дизи Гилеспи и Луи Прима, в празничен Ню Йорк, вещаещ музикални приключения. Специален гост: Лили Друмева.

Коледата продължава с „Коледна Jazz Оратория”, със специалното участие на Военния биг бенд на Стара Загора и Венци Благоев. Феерия от класически коледни джаз изпълнения ще завлядеят сетивата и емоциите на гостите.

Три дни с шест събития посветени на Коледа, на българското и на топлите ритми. Не забравяйте да направите своите резервации на тел. 963 12 54. А ако не желаете да пропуснете нещо интересно, за което после да ви е яд – станете наши приятели във Facebook страницата ни: Studio 5* music club. Подарете си незабравими емоции и много настроени, защото в Studio 5, музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
pr@clubstudio5.com
0888 86 80 86 

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.476