Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
05 Януари 13, 21:47 / Автор: Studio 5
Седем дни в Studio 5, посветени на приказното, единственото и различното
Концерти, които ще чуете за пръв път в България, композиции, които за пръв път ще видят бял свят, приказки, десерти и Ангели - всичко това за една седмица в Club Studio 5
Светлият християнски празник – Богоявление ще даде началото на културната програма за 2013 г, на Club Studio 5. Неделя (6-ти януари) ще бъде посветена на всички именници с цели два концерта. В 18.00ч гостите на студиото ще имат уникалната възможност да чуят за пръв в България концерт на Пеещи кристални купи в акомпанимент на кларинет, обой и древните музикални инструменти игил, брамбазък и мандала. Но най-важното тук е Мисията на концерта. Звуците, които ще чуете са практикувани от тибетски монаси още от древни времана. Те са използвани като лечебен метод за синхринизиране на тялото и духа и зареждане с енергия. 20.30ч е време за купон с празничния концерт - The Best of Arte Libero & Sofian Gregorian Voices, които дори ще раздават награди на късметийте, а желаещите да поздравят своите приятели ще могат да го направят на караоке, заедно с видните музиканти.

В понеделник (07 януари) стартира ежеседмичното събитие „Училище за млади родители”. Всеки първи ден от седмицата в 10.00ч, Studio 5 ще се превръща в арена за обучение на бъдещи и настоящи майки и татковци. Родителите ще се срещнат с водещи специалисти в областта на здравето и грижата за малчуганите. Организатор сп. „Моето бебе”, вход свободен.

Любителите на класическата музика, също няма да бъдат пропуснати в първата седмица от годината. Вторник (08 януари), 18.30ч, Борислава Танева ви кани на: Лили Богданова – пиано. Концертът включва произведения на Й. Брамс, Л.В. Бетовен, Б. Барток и П. Владигеров. Събитието е първото от серия ежемесечни културни мероприятия, по проект на видната ни пианистка – Б. Танева.

Сряда (09 януари, 19.00ч) започва с вълшебната и безплатна „Пощенска кутия за приказки”, организирана от Гери Турийска. Текстовете, получени по зададената тема „Повече няма да правя така” ще бъдат артистично прочетени от специалните гости на Гери – Драго Симеонов, Мария Илиева и още много други, сред които и Димо от PIF. Всъщост, именно той поема щафетата с Приказното като отправя покана за „Една музикална приказка в Studio 5 точно за теб”, а тя започва в 22-рият час на 10-тия януарски ден. Музикантите са подготвили нечувани до сега парчета, с което ще направят и предпремиерно представяне на новия си албум. И нещо много любопитно за любителите на джаджи. На сцената ще бъде поставен чудат музикален инструмент – теремин, на който единствено Димо, в цяла България може да свири. Разберете защо.

Седмицата завършва със световният мюзикъл по Агнешка Ошецка - „Когато няма апетит за череши”, представен от Нона Йотова и Стефан Попов (12 януари, 18.30ч), а вечерта е посветена на истински Jazz с едни от най-добрите Jazz солисти, защото е врема за Ангел Заберски и Big Band Brazz Association. Любителите на джаза ще имат възможността за пръв път да чуят най-новите пиеси, на композитора Ачо Заберски.

И какво остана за десерт в неделния ден? Именно десертът, усмихнато поднесен от Йоланта Делибозова, по време на нейната „Вкусна музика с Йоли”. В 17ч Studio 5 бъде омагьосано от оранжав аромат, защото пред очите ви Йоли ще приготви торта „Портокалов купол”. Но и с това вълшествата за първата седмица от 2013 г не спират. 22.00 часа е времето, когато двата Ангела– TOXIC ще сломят криле на сцената, за да ви накарат да танцувате, да пеете и да лудувате на 15 от най-звездните, вълнуващи, трудни, диви, любовни, еротични световни песни... Антони &Джонсън, Depeche Mode,U2, Ааел Наим, Принс, Нина Симон..и още и още –песни, изпяти както никога не сте предполагали! Защото пеят “Ангелите на Касиел”.

Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0886 79 52 53
pr@clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8742