Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

05 Януари 13, 21:59 / Автор: Studio 5
За пръв път в България - концерт на пеещи кристални купи Maica Ra – докосва с божествени тонове
Пеещи кристални купи лекуват и зареждат с енергия
На един от най-древните християнски празници Богоявление, пеещи Кристални Купи ще разлеят „Звука на Любовта”, под нежното дирижиране на Михаела Михайлова - Мика. Вибрациите на цветове и форми, етерични аромати, Космични съзвучия и древен – фолклорен вокал в интерпретации на Михаела, ще се слеят в едно с „Древност и Космос” и ще изпълнят изцяло уютната атмосфера на Studio 5.

„Всяка купа издава определен звук от гамата, резониращ вибрациите на тялото. На този Божествен ден сърцата ви ще бъдат докоснати от Кристалните честоти на Купата във ФА Диез – звука на Сърцето и на Любовта”, обяснява Мика.

В древните земи на Египет, лечители пътували от врата до врата със специална купа за изцеление „Crystal Bowl" – „Кристална Купа”. Тя била настроена на нотата F # или ФА Диез за отварянето на „Високото сърце”. Древните вярвали, че начинът, по който се постигало изцеление, е чрез отваряне на „Високото сърце”, което е свързано с тимусната жлеза или центъра за имунната система. Именно то свързва сърцата на всички към Единство, към Духа, към Бога.

Всъщност лечебните и антидепресивни свойства на пеещите купи са познати от хилядолетия. Кварцовият кристал има физическо, емоционално и духовно въздействие. Медитативните техники, придружаващи използването на кристалните пеещи купи резонират, създават и допринасят за хармония. За да излекуват хората от различни неразположения, будистките монаси отдавна комбинират монотонни песнопения със звуци, издавани от парчета кварцов кристал. Доказан е положителният ефект и върху бременни жени и малки деца.

Микa или Михаела Стойкова е актриса, певица и звукотерапевт, която от 1991 г. живее в Калифорния, САЩ. Завършила е актьорско майсторство във ВИТИЗ (НАТФИЗ) в София и Институт по звуколечение и съзнание в Сан Франциско, Калифорния. През 2008-ма в Лос Анджелис записва албум с музиката на пеещите купи, в който се включват едни от най-известните музиканти и тонрежисьори. В България, очарователната дама е позната на почитателите на телевизионния сериал „7 часа разлика”, като майката на Явор. За хората, които не я познават първата среща е като силен заряд от положителна енергия, която те кара да се усмихваш и от теб да струи любов. Именно това ще се случи с всички нас на 6-ти януари 2013 г., в Studio 5, когато звук, цвят и светлина ще завладеят сетивата ни. Освен Нас, тази вечер ще бъде заредена и водата с Кристалната честота на ФА ДИЕЗ / Звукът на Любовта /.

На 6-ти януари ще имате изключителната възможност да чуете пеещите кристални и месингови тибетски купи на Михаела в акомпанимет на кларинета на Мартин Савелиев, древните инструменти игил, брамбазък и обертон умело водени от Еро Турка, както и мандала на Драган Милев – Дари. „Нека Новото Богоявление ни дари с Любов, нека заедно изпитаме истинско удоволствие и се заредим с енергия, звук и светлина”, подканя Maica Ra – древното име, с което много хора я наричат, а защо ще разберете от самата нея.

Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0886 79 52 53
pr@clubstudio5.com

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9997