Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Земеделие

Вземи в gLOG
07 Януари 13, 10:59 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форум „Фермата“ представя възможности за развитие на земеделския сектор на 24 януари в Стара Загора
Успешни змеделски предриемачи ще споделят добрите практики в сектора и тенденциите за развитие на селските райони
София, 7 януари 2013 г. Съвети за развитие и примери за успешни бизнес практики в сектора земеделските производители и фермери ще получат по време на първия бизнес форум „Фермата“, който ще се проведе на 24 януари 2013 г. в гр. Стара Загора. Повод за организиарането на форума са множеството рискове и предвизвикателства, които носят инвестициите в земеделския сектор, особено за малките играчи. Много земеделски производители остават незапознати с европейските фондове, които подпомагат производството на биопродукти, предлагат субсидиране на собственици на пасища в защитени територии и финансиране за поддръжката на селски имоти.

„Фермата“ е продължението на стартирала през 2012 г. рубрика в онлайн изданието на списание ENTERPRISE и цели да запознае малките земеделски производители и собствениците на земя с възможностите за развиване на селските райони, инвестициране в биоземеделие и кандидатстване за финансиране от различни проекти. „Моментът България да развива интелигентно и устойчиво своя земеделски потенциал отдавна е дошъл“, коментира Ева Любомирова, издател на списание ENTERPRISE. “Малките земеделци обаче не са достатъчно добре информирани за възможностите и особеностите на програмите за финансиране, а могат да превърнат дейността си в успешен бизнес“, допълва тя.

За ефективните практиките в своя бизнес ще разкажат производители, търговци на земеделска техника, вносители на семена, торове и препарати. Те ще споделят предизвикателствата пред земеделския предприемач, трудните решенията и избори, които са направили, и ще представят тенденциите за развитие в техния сектор. Представители на местната власт и на Държавен фонд „Земеделие“ ще запознаят участниците с различни проекти за финансиране и процедурите за кандидатстване за тях.

Бизнес форум „Фермата“ се организира от списание ENTERPRISE, с подкрепата на Банка ДСК и в партньорство с Асоциация на земеделските производители в България (АЗПБ).

Медийни партньори на форума са: http://agrozona.bg/ www.fermer.bg www.tractor.bg www.selo.bg www.bager.bg

За Списание ENTERPRISE


ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP, с контролирана дистрибуция и разспространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Кратко, ясно и точно, първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира Бизнес форумите MySuccess.bg и трандиционна CRM конференция.


За допълнителна информация:


Надя Гогова
Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg


За медийни запитвания:



Стоян А. Стоянов
PR Director
PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg 




Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1658