Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

08 Януари 13, 17:17 / Автор: AMI Communications
LG CES 2013 FACEBOOK LIVE STREAMING ДОСТЪПЕН В БЪЛГАРСКАТА ФЕН-СТРАНИЦА НА КОМПАНИЯТА
Българските потребители могат да гледат на живо престижния конгрес за електронна техника
СОФИЯ, 8 януари 2013 г – LG Electronics (LG) обяви днес, че функцията LG CES 2013 Facebook Live Streaming вече присъства и на българската Facebook страница на компанията в отделен табулатор. За улеснение на потребителите е разработено и специално приложение за смартфони с операционна система Android, чрез което зрителите да могат да следят конгреса в Лас Вегас. Приложението може да бъде свалено чрез кликване върху QR кода или директно от табулатора.

По този начин LG Electronics дават шанс на широката публика да стане част от CES 2013 и да получава информация в реално време за най-новите продукти и тенденции в бизнеса на компанията. Информацията ще бъде на разположение на потребителите от 7-ми до 11-ти януари 2013 г. на английски език.

Facebook страница на компанията ще предоставя детайлна информация за най-новите продукти на LG Electronics на CES 2013, актуални новини, кратки видео филми, описващи характеристиките и функциите на портфолиото от продукти на LG. Българските потребители ще имат възможността да следят прес коментарите и изявите на представители на LG по време на конгреса, както и новите предложения на компанията в сферата на иновациите в технологиите.


# #

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на
www.lgе.com.

За Контакти:

За повече информация:
Тони Стойкова
AMI Communications за LG Electronics
02/ 989 51 15
0892 256 188
toni.stoykova@amic.bg
www.lge.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5529