Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
08 Януари 13, 17:24 / Автор: United Partners
GILLETTE FOOTBALL CLUB стартира онлайн играта с I AM PLAYR - Най-доброто от футбола на едно място -
Фенове вече могат да живеят живота на футболистите, гледайки последните голове и най-важните моменти от мачовете в канала Gillette Football Club
Gillette анонсира, че популярната онлайн футболна игра I AM PLAYR е най-новата атракция, налична в Gillette Football Club. Заедно с безплатното предоставяне на най-добрите голове и ключови моменти от целия европейски футбол на едно място, феновете вече могат виртуално да преживеят действителността на професионалния футболист, както на терена, така и извън него, благодарение на уникалния геймплей на I AM PLAYR.

След като стартира наскоро, Gillette Football Club продължава своя стремеж да създава най-доброто онлайн футболно преживяване за феновете. Новата игра е голяма стъпка в развитието на канала.

I AM PLAYR е първата по рода си игра, която позволява на играчите да усетят изпитанията и трудностите пред водещите футболисти. Те ще бъдат подпомагани в процеса чрез появата на някои от най-добрите и големи имена във футбола. Повече от 7 милиона мъже в над 220 държави вече играят I AM PLAYR, която съчетава live видео, интерактивен сюжет и 3D геймплей с перспектива от първо лице. Това партньорство още повече ще увеличи броя на потребителите на I AM PLAYR в глобален план.

Освен че домакинстват на I AM PLAYR в канала на Gillette Football Club, продуктите на Gillette ще бъдат вплетени в играта чрез множество иновативни разказвателни интеграции, стартирайки от Спортния научен център на Gillette (Gillette Sports Science Center). Наблягайки върху оптимизацията в деня на мача и изграждането на увереност, Gillette Sports Science Center ще даде на потребителите на I AM PLAYR възможност да се срещнат с екипа на научния център – ръководител на спортните науки, спортен психолог и директор на елитните изпълнения – той ще осигури специализирани грижи, които подобряват игровите характеристики на полето, като стрелба, дриблиране и подаване.

В бъдеще потребителите на I AM PLAYR ще имат възможността да станат “лице на Gillette” и виртуални посланици на марката. Най-новото съдържание ще бъде налично за онези играчи на I AM PLAYR, които са се регистрирали в Gillette Football Club – новият YouTube канал на марката, променящ начина, по който феновете се наслаждават, следят и споделят своята любов към футбола.

Алекс Тосолини, вицепрезидент E-бизнес за P&G, споделя, че “Gillette има голям опит в приближаването на мъжете до тяхната спортна страст и чрез Gillette Football Club ние издигнахме това до следващото равнище. Новото партньорство с We R Interactive ще засили изживяването както за футболните фенове в Gillette Football Club, така и за потребителите на I AM PLAYR. Това доизгражда визията ни да доставяме най-доброто за един фен с цялостно онлайн футболно изживяване.”

Пол Уайтхед, Глобален търговски директор на We R Interactive – създателите на I AM PLAYR, споделя: “Марката Gillette от дълго време се асоциира с футбола и свързването й с глобалната аудитория на I AM PLAYR от над 6.8 милиона мъже я прави идеален партньор за нашата игра. Глобалното сътрудничество и в частност иновативният научен спортен център наистина ще повишат игровото преживяване в I AM PLAYR. ”

За да започнете да играете I AM PLAYR или да видите какво още може да предложи Gillette Football Club на своите фенове в България, посетете http://iamplayr.com или www.youtube.com/gillettefootballclub.

За Контакти: United Partners

Източник:
http://united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9869