Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
11 Януари 13, 16:07 / Автор: CKBB
ASUS представи видео картата ARES II и ROG RAIDR Express SSD
Най-бързата видео карта в света дебютира на CES 2013 заедно с дънна платка за домашно кино, висококачествен аудио хардуер и ултра бърз хард диск
На изложението CES в Лас Вегас ASUS обяви новите си продукти, които ще издигнат домашния гейминг до нови висоти. Става дума за видео картата ROG ARES II с два AMD® HD 7970 GHz Edition графични ускорителя и Xonar Essence One MUSES Edition USB DAC с усилвател за слушалки. Освен тях, ASUS представи компактната дънна платка E2KM1I-DELUXE Mini-ITX, подходяща за компютри, които се използват за домашно кино, и разкри частично мистерията около ROG RAIDR Express – новия висококачествен хард диск

ROG ARES II постави нов световен рекорд
Лимитираната серия видео карти ROG ARES II е изградена от два AMD® Radeon™ HD 7970 GHz Edition графични ускорителя, a стройният й двупортов дизайн е подходящ за различни PC кутии. ROG ARES II е най-бързата налична видео карта и има хибридна термална конструкция, която комбинира течно и пасивно охлаждане. Картата превъзхожда референтната dual-GPU GeForce® GTX 690 със забележителните 13%, като работната й температура е с невероятните 31°C по-ниска. 

ROG ARES II разполага с 6GB GDDR5 видео памет за детайлна картина при най-новите игри в резолюция 1920 x 1200 и нагоре. Ексклузивната 20-пинова архитектура е с подсилени Super Alloy Power компоненти, които издържат по-добре на температура и натоварване, увеличавайки до 2,5 пъти живота на ROG ARES II в сравнение с референтната GeForce® GTX 690. Технологията ASUS DIGI+ VRM за цифрово регулиране на волтажа затвъждава стабилното представяне на картата и предлага прецизен овърклок, управляван от приложението ASUS GPU Tweak.

Перфектно създадена за нуждите на домашното кино
Дънната платка ASUS E2KM1I-DELUXE Mini-ITX е предназначена специално за компактни компютри, използвани за домашно кино, които заемат малко място в дневната. Предварително конфигурирана с двуядрен AMD® E2-2000 процесор и съвместимата с DirectX® 11 Radeon™ HD 7340 видео карта с възможност за 1080p Full HD картина, E2KM1I-DELUXE обединява в себе си ефективност и икономичност, която несъмнено ще се отрази на сметките за електричество. E2KM1I-DELUXE разполага и с изключителната технология Wi-Fi GO! за безжична възка със smart телевизори, компютри, смартфони и таблети. 

По отношение на звука, ASUS Xonar Essence One MUSES Edition USB DAC с усилвател за слушалки подчертава звука на персоналния компютър до истинското hi-fi ниво. Снабден е с 6 висококачествени MUSES 01 Op-Amps от New Japan Radio Company, които са смятани за най-добрите компоненти в аудио индустрията заради чистия звук, който доставят. Освен това, Xonar Essence One MUSES Edition притежава технологията 8x Symmetrical Upsampling за по-добра прецизност при преобразуването на звука. Специалният 600-омов усилвател за слушалки също подобрява тона и тембъра на звука с увеличения си импеданс.

По-бърза работа с паметта от ROG RAIDR Express

Придържайки се към мотото на ROG „Избор на шампиони", RAIDR Express е иновативен поглед към SSD устройствата за геймъри, търсещи най-доброто предложение за своето PC. ROG RAIDR Express осигурява значително по-бърз трансфер на данни и игрите зареждат в пъти по-бързо от SATA-базираните SSD устройства, благодарение на подобрената пропускателна способност на интерфейса PCI Express. ROG RAIDR Express е напълно съвместима с всички основни чипсет конфигурации и операционни системи.

###


Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са близо 11.9 млрд. щатски долара.

За дънните платки ASUS
Водени от своите иновации и отдаденост на абсолютното качество, ASUS се превърна в стандарт при дънните платки и лидер по продажби и доволни клиенти в широката продуктова гама. Като носители на много отличия, дънните платки на ASUS тласкат компютърната индустрия към пионерски иновации. Към тях може да причислим New DIGI+ Power Control и Dual Intelligent Processors технологиите, които подобряват представянето и пестят енергия, както и уникалната защита от нагряване, която се предлага в TUF сериите Thermal Armor и Thermal Radar. Дънните платки за ASUS Republic of Gamers позволяват неограничен overclock и настройки, които държат редица световни рекорди. Важни ASUS технологии като USB 3.0 Boost с UASP поддръжка, USB BIOS Flashback и UEFI BIOS с функцията EZ, показват решителността на ASUS за хармонизирането на иновациите и отговорността към околната среда с грижата за хората, които използват технологии в ежедневието си.

Повече за ASUS ROG
ASUS Republic of Gamers е създадена през 2006-та година в отговор на геймърите и ентусиастите, които търсят повече от своя хардуер. Оттогава ROG израсна до марка, която е известна с високото си качество и активното участие в различни геймърски и овърклок събития по света като QuakeCon, BlizzCon и Dreamhack. През последните пет години продуктите на ROG са причина за подобряването на множество рекорди за овърклок, вследствие на което брандът е носител на повече от 1800 награди и отличия. Придържайки се към принципа "Изборът на шампионите", ROG гамата включва дънни платки, графични карти, преносими компютри, настолни компютри, мишки и аудио продукти, предназначени да дадат на геймърите и ентусиастите истински хъс за победа. За да научите повече за ROG, посетете http://rog.asus.com.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.113