Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
12 Януари 13, 16:40 / Автор: United Partners
Pampers® откри тайната на смяната на пелените
Пелените от серията Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата, препоръчани от Българската педиатрична асоциация, вече са с индикатор за влажността в размерите от 1 до 3
Появата на новороденото е изключително вълнуващ и щастлив момент в живота на всяка жена. Повече от всякога, точно в този период, тя изпитва нужда да усеща, че получава необходимата помощ и подкрепа. Pampers разбира факта, че да бъдеш майка е не само много вълнуващ, но и изпълнен с отговорности момент. За да помогне на младите майки, марката Pampers® въведе индикатор за влажността в размерите от 1 до 3 на пелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата. Линията, която представлява индикаторът за влажност, се оцветява от жълто в синьо при контакт с течността.

Pampers® работи в сътрудничество с медицински сестри от педиатрични отделения, които им съдействат при проследяването на нуждите на младите майки, за които е трудно да преценят кога пелената на бебето им е мокра. Индикаторът за влажност е изключително полезен за младите родители, тъй като им показва кога е дошло времето за смяна на пелената.

В допълнение, пелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата, препоръчани от Българската педиатрична асоциация, предпазват крехката и чувствителна бебешка кожа.

Сузана Бринк, клиничен учен на Pampers, споделя: “Пелените Pampers Premium Care имат външно покритие, позволяващо на кожата да диша, като по този начин бебешката кожа получава достъп до свеж въздух. Тестове показаха, че пелените с такова външно покритие и съдържащи гел във вътрешността си, идеално поддържат здравословна среда за кожата, намалявайки вероятността от свръх хидратация. По този начин пелените Pampers Premium Care помагат за намаляване на риска от дерматит и последващи кожни инфекции.”

Пелените Pampers Premium Care с индикатор за влажността следват обещанието на марката Pampers за 5-звездна защита за кожата, за да могат майките да са сигурни, че правят най-доброто за тяхното бебе. Pampers Premium Care предлага следните преимущества на 5-звездната защита за кожата:

• Ултра грижа: външно покритие на всички размери пелени, което позволява на кожата да диша, като по този начин тя получава достъп до свеж въздух, а уникалният лосион с алое вера (размерите от 1 до 5) добавя още един слой защита за бебешката кожа;

• Ултра сухи: технологията Dry Max е клинично тествана, за да пази кожата на Вашето бебче суха до 12 часа, а наподобяващият медена пита слой в размерите от 1 до 3, е направен така, че да абсорбира течното ако;

• Ултра тънки: изключително тънки без компромис в качеството на попиване на Pampers;
• Ултра удобни: Pampers Premium Care притежава супер разтегателна система за закопчаване във всички размери, която се огъва при движенията на бебето, а междувременно предпазва от протичане;

• Ултра комфортни: осигуряват меко като памук усещане за прегръдка.

Мокрите кърпички Pampers Sensitive, в комбинация с пелените Pampers Premium Care, предоставят още по-добра защита за взискателната кожа на бебето, като му осигуряват сигурността, от която се нуждае.
Сега майките могат да бъдат спокойни, че правят най-доброто за своето бебе, използвайки пелените Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата.

За повече информация посетете www.pampers.bg

За Контакти: United Partners

Източник:
www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1129