Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
12 Януари 13, 16:42 / Автор: missbloom.bg
Златен трон за Дженифър Лопез
По време на световното турне "Dance Again" на поп дивата, нейните мениджъри спонтанно решават да поставят златния трон KARE на сцената.
Суперзвездата Дженифър Лопез откри настоящото си турне в Германия и мебелните магьосници от мюнхенската компания Kare бяха избрани да създадат перфектната атмосфера за нейната съблекалня. Зад сцената дизайнерите създадоха оазис изцяло в бяло за красивата дива, оборудван с изискано канапе, необарокови огледала, елегантни гланцови маси и удобен килим.

Спонтанната реакция на мениджъра на турнето, Omar Abderrahman, била в резултат на уникалните дизайнерски мебели, които открил, разглеждайки каталога на Kare. Свързал се незабавно със седалището на компанията в Гархинг и помолил от Kare да доставят Златния Стол-Трон още на следващия ден. Столът бил направен съответно за 1 нощ и ще бъде представeн като „Трибут към JLO” в предстоящите колекции.

По време на шоуто, изпълнителката представи своя No. 1 хит "On the floor", седнала съблазнително в златния си трон. Дженифър Лопез, която наскоро сп. Форбс обяви за най-влиятелната звезда в шоу бизнеса, очарова феновете си по света с програмата на турнето "Dance Again". Успешната актриса, певица и продуцент е повлияла на цяло поколение почитатели на поп музиката, а "On the floor" е най-успешното заглавие в нейната досегашна музикална кариера. За мебелните експерти от култовия бранд Kare, със слоган "Безсрамни от 1981", е чест да допринесат за усещането по време на един от най-експлозивните и впечатляващи концерти на годината с омагьосващото кресло.


За KARE
През 1981, основаната в Германия и базирана в Мюнхен компания, започва с отварянето на малък магазин, а в днешни дни компанията разполага с над 55 обекта в целия свят. KARE налага себе си като водеща компания в тенденциите за нов начин на живот.

За Контакти:

Юнайтед партнърс

Ива Григорова
e-mail: iva.grigorova@united-partners.com
тел.: 02/832 33 44

Диляна Красимирова
e-mail: dilyana.krasimirova@united-partners.com
тел.: 02/832 33 44

Източник:
missbloom.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.5325