Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

14 Януари 13, 16:43 / Автор: Медия Дайрекшън ОМД
Хенкел отново избра Медия Дайрекшън ОМД за своя медийна агенция в България
Хенкел избра Медия Дайрекшън ОМД за своя медийна агенция в България в оспорвана конкурсна процедура, продължила близо три месеца. Съгласно условията на конкурса Медия Дайрекшън ОМД ще работи за всички марки на Хенкел, представени на нашия пазар.
Хенкел избра Медия Дайрекшън ОМД за своя медийна агенция в България в оспорвана конкурсна процедура, продължила близо три месеца.

Съгласно условията на конкурса Медия Дайрекшън ОМД ще работи за всички марки на Хенкел, представени на нашия пазар.

„Хенкел България проведе конкурс за подбор на медийна агенция. Медия Дайрекшън ОМД бе избрана заради отличното си познаване и опит на българския медиен пазар, заради изключително борбения дух на екипа и високото ниво на качество на предоставяните услуги. С нетърпение очакваме да продължим сътрудничеството си с агенцията!”, каза Диана Щерн, директор „Медии” за Централна и Източна Европа в Хенкел.

„Работим с Хенкел България повече от 5 години и за това време винаги сме си поставяли високи професионлни критерии. Всеки конкурс на Хенкел е огромно предизвикателство, тъй като се осъществява съгласно всички изисквания на централата, които са изключително високи. За нас е привилегия да бъдем избрани и сме щастливи, че продължаваме да работим заедно”, сподели Боряна Несторова, управляващ директор на Медия Дайрекшън ОМД.

Основана през 1876 г., Хенкел е сред водещите световни компании за бързооборотни стоки – лидер в редица категории на българския пазар и един от най-големите рекламодатели в страната. Компанията е базирана в Дюселдорф, Германия, и за нея работят около 47 000 служители по целия свят. Българският офис на компанията отваря врати през 1998 г.

Продукти на Хенкел могат да се срещнат във всеки дом, като компанията предлага детергенти и почистващи препарати, сред които Persil, Rex, Silan и Pur, широк набор от козметични продукти като бои за коса Palette и продукти за грижа Schauma, Gliss, Syoss, както и лепила с марка Cerеsit, Loctite и др.

Повече информация за Хенкел можете да намерите на www.henkel.com

Медия Дайрекшън ОМД е агенция за пълно медийно обслужване, основана през 2005 г., партньор на OMD – една от водещите световни медийни агенции. Като част от ББДО Груп заедно с Графити ББДО и Проксимити София, Медия Дайрекшън ОМД предлага интегрирани и ефективни комуникационни решения.

Повече информация за Медия Дайрекшън ОМД можете да намерите на
www.mediadirection.bg

Източник:
www.mediadirection.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1624