Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
15 Януари 13, 13:23 / Автор: CKBB
ASUS представя обновените ноутбуци от серията X
Компактните лаптопи са с подобрено представяне, нов дизайн и избор от цветове
Напълно обновените ноутбуци от X серията на ASUS X402 и X502 пристигат с подобрена производителност и на атрактивни ценови нива. По-тънки и с процесори до класа на Intel® Core™ i7, моделите имат всичко необходимо за работа и забавление. Те притежават елегантен дизайн и широка гама от цветови предложения, целяща да пасне на всеки вкус. Звуковата технология ASUS SonicMaster подобрява представянето на мултимедията, докато Smart Gesture осигурява точно и интуитивно управление. Серията X продължава да предлага отлична комбинация от дизайн, технология и уникални екстри, създадени, за да отговорят на широк спектър от нужди.

Фин и елегантен дизайн
Дизайнерите от ASUS са обърнали специално внимание на лаптопите от серията, усъвършенствайки външния им вид до дебелина под 1 инч за по-добра преносимост. Помагайки на потребителите да подчертаят собствения си стил, и двата модела се предлагат в изискано черно, елегантно бяло, горещо розово и океанско синьо. Клиентите могат да избират между черно и синьо за бизнес и работна среда или да заложат на бяло и розово за по-жизнено усещане през свободното време.

Подобрена мултимедия
Ексклузивната технология ASUS SonicMaster издига качеството на звука отвъд ноутбук стандартите. По-широкият обхват, по-голямата яснота и дълбоките баси допринасят за по-въздействащо мултимедийно изживяване, независимо дали слушате музика, гледате филм или играете. Видеото от своя страна е подкрепено от технологията ASUS Splendid, която подобрява качеството на картината чрез подчертаване на детайлите, по-точно пресъздаване на цветовете и множество различни настройки и функции.

Иновативен дизайн, подчинен на потребителския комфорт
Големите тъчпади от Х серията ноутбуци са напълно съвместими с технологията ASUS Smart Gesture, създадена за по-плавна работа с Windows 8. Зададен е широк набор от движения и жестове за по-свободното и интуитивно използване на тъчпада.

Ексклузивната технология ASUS IceCool използва уникалния вътрешен дизайн, чрез който дланта остава изложена на температура, не по-висока от телесната, за по-добър комфорт дори при по-продължителни сесии.

Снабдени с нови технологии за безупречно представяне
Зад елегантния дизайн на Х серията се крият Intel® процесори от ново поколение до Core™ i7, които се славят с по-добрата си изчислителна способност и мултитаскинг. С помощта на технологията ASUS Super Hybrid Engine II се подобрява работата на батерията, а връщането към работен режим след sleep mode става само за 2 секунди. Максималното време в режим standby също е увеличено и достига до 14 дни.

Наличност и цени
X402: Препоръчителна цена на производителя - 399$, в продажба от януари 2013 (в черен и бял цвят)
X502: Препоръчителна цена на производителя - 599$, в продажба от февруари 2013 (в черен и бял цвят)
Розовите и сини модели може да не се предлагат във всички магазини, които продават X сериите.

Спецификации

Model: X402/X502
Processors: трето поколение Intel® Core™
Chipset: Mobile Intel® HM76 Express Chipset
Operating system: Windows 8, Windows 8 Pro
Main memory: DDR3 1600MHz, 2GB/4GB
Display: 14"/15.6" LED backlit HD (1366 x 768)
Graphics: Intel® HD 4000
Storage: 320GB/500GB hard drive (5400 RPM)

Спецификациите на продукта и характеристиките могат да се променят без предварително предизвестие. За повече детайли вижте www.asus.com

###
Повече за ASUS

ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са близо 11.9 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5169