Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
15 Януари 13, 17:47 / Автор: Anett & Co.
Тенисът се завърна! Ще триумфира ли Анди Мъри в Австралия?
След неактивния спортен сезон, когато почти нищо не се случваше, ето че най-добрите тенесисти в света се завръщат на корта за първия турнир от Големия шлем за 2013 г.
След неактивния спортен сезон, когато почти нищо не се случваше, ето че най-добрите тенесисти в света се завръщат на корта за първия турнир от Големия шлем за 2013 г. Страстите вече се разгарят, а от Унибет са готови да предложат на клиентите си най-голямата оферта от залози на живо, както и подробни залагания преди мачовете на Откритото първенство на Австралия. Магията става още по-голяма, защото наред с това, ще бъде предложено и предаване на живо по Унибет ТВ на всички мачове от Ден Първи чак до самия финал!

С коефициент 4.00, експертите от Унибет дават шансове на Анди Мъри, че ще се справи отлично и ще грабне втората си корона от Големия шлем. Той спечели Откритото първенство на САЩ през септември миналата година, както и загряващия турнир в Бризбейн в началото на януари. Негов достоен съперник ще бъде Новак Джокович, който започна перфектно своя сезон през 2013 г., като си върна титлата на турнира в Абу Даби. Джокович надви Надал във финала на US Open в мач, който продължи 5 часа и 33 минути - най-дългият финал от Големия шлем в историята на професионалния тенис. Тъй като Надал е «аут» поради контузия, «Жокерът» е фаворит с коефициент 2.05, че ще запази короната си.

Разбира се, категорично никога не трябва да се изключва «Кралят» Роджър Федерер. Той не е играл на турнир през този сезон и ще бъде свеж, за да претендира за петата си титла в Откритото първенство на Австралия, при коефициент 5.60.

Хуан Мартин Дел Потро, единственият играч извън «Голямата четворка», който е печелил титла от Големия шлем през последните 7 години, е на разположение при коефициент 16.00.

При жребия на жените, Серена Уилямс е сред най-големите фаворити. Тя спечели две титли от Големия шлем през миналата година, както и загряващия турнир в Бризбейн, без да изгуби нито сет. Пет пъти победителка в Откритото първенство на Австралия, което е най-много в ерата на Откритите първенства, е с коефициент 1.92 да го направи отново тази година.

Серена много често е непреодолимото препядствие за Виктория Азаренка. Световният номер 1 – Азаренка, е побеждавала Серена само веднъж в 12 предишни срещи, като е загубила последните 9. Азаренка, защитаващата се шампионка, трябва да се надява на обрат на съдбата през 2013 г., което й носи коефициент 5.00, че ще защити титлата си.

Мария Шарапова, номер 2 в света беше подгласничка в Откритото първенство на Австралия през 2008 г. и 2012 г. и спечели Откритото първенство на Франция миналата година. Надеждите й са, че ще се справи по-добре тази година, за което е посочен коефициент 10.00.

В женската класация на «първите четири», е и световният номер 4 - Агниешка Радванска. След страхотен старт на 2013 г. със спечелена титла в Оукланд и финал в Сидни, тя има шанс с коефициент 30.00 да бъде коронована за шампионка и да вземе първата си титла от Големия шлем.

Според Ерик Беклунг, ръководител на Спорт Унибет: «За титлата при мъжете надпреварата е между три коня, а Серена е несравнима при жените. А ако трябваше да избирам аутсайдер, бих подкрепил Бердих с коефициент 55.00 при мъжете, и Петра Квитова с коефициент 35.00 за титлата при жените.»
Осигуреното предаване на живо на всички мачове по Унибет ТВ ще даде възможност на максимален брой зрители да проследят колко от предварителните прогнози ще се сбъднат!

За Контакти: Anett & Co.

Източник: Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1952