Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

17 Януари 13, 13:02 / Автор: Ланком България
Новите ECOSYS принтери на Kyocera спестяват време, пари и пространство
Печатащите устройства на компанията се предлагат у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България
Разработчикът на решения за работа с документи Kyocera Document Solutions представи три настолни мултифункционални устройства за печат от своята ECOSYS продуктова линия: FS-1220MFP, FS-1320MFP и FS-1325MFP. Трите модела комбинират надеждността на продуктите, характерна за цялото портфолио на Kyocera, с ниска цена на отпечатана страница и лесно управление, дори и в ниския клас печатни устройства. Малкото място, което заемат, ги прави подходящи за единични потребители и малки работни групи. Новите модели идват в момент, когато се наблюдава устойчив ръст в сегмента на 1-20 ppm и 21-30 А4 черно-белите многофункционални устройства в Западна Европа и позволява на Kyocera да разшири значително позициите си в него. Печатащите устройства на компанията се предлагат у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Ниски разходи и цялостна цена на притежание

В допълнение към техните възможности за принтиране, сканиране, копиране и факс, новите модели на Kyocera гарантират ниска цена за страница, както и най-ниската обща цена на притежание (Total Cost of Ownership - TCO) в своя клас. Една от причините за това е дългият живот на компонентите, които се използват в ECOSYS портфолиото. Например барабанът може да осигури разпечатване на 100 000 страници - 60 пъти по-дълъг живот в сравнение с тези в конкурентни решения. Освен това капацитет на тонера е в пъти по-голям от този в модели от същия клас на други производители.

Лесно управление

Всички мултифункционални устройства на Kyocera се предлагат с уникалния бутон Quiet Mode за бързо и лесно управление. С едно кликване двете страни на една ID карта могат да бъдат принтирани върху една страница. Самите мултифункционални устройства се отличават и с много ниско ниво на шум по време на работа - само 49dB.

Въпреки множеството опции, всичките модели са лесни за използване, благодарение на софтуерния инструмент Kyocera Client Tool и вградения принтер драйвер. Той включва полезния Quick Print таб, който позволява с един клик да променяме основните опции, включително ориентиране на страниците, дуплекс, принтиране на много страници и екологичен печат. В допълнение Kyocera Client Tool предлага възможност за мониторинг, подробни конфигурации за печат, както и конфигуриране на драйвера и документацията по удобен начин.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти: + 359 885 90 52 99

Източник: www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.9632