Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
17 Януари 13, 13:13 / Автор: AMI Communications
L-СЕРИЯТА НА LG ЗАРАДВА 10 МИЛИОНА ПОТРЕБИТЕЛИ
Новият дизайн на LG доказва, че компанията залага на разнообразието в стила
СОФИЯ, 17 януари 2013 г. - LG Electronics (LG) обяви днес, че продажбите на смартфоните Optimus от L-серията са надвишили 10 милиона броя, което е крайъгълен камък за LG и за бизнеса в сферата на мобилните комуникации. Успехът на L-серията с рекордните осемцифрени продажби е доказателство, че много потребители търсят атрактивни смартфони с отличителен стил и дизайн.

Мобилните устройства от серията L - Optimus L3 (с 3.2-инчов дисплей), Optimus L5 (4-инчов дисплей), Optimus L7 (4.3-инчов екран) – бяха представени за първи път на Световния мобилен конгрес през 2012 г. заедно с новата философия на дизайна на LG. Малко след това беше пуснат в продажба и най-новият смартфон - Optimus L9 с 4.7-инчов екран. Стилът на L-серията съчетава отличен дизайн във всеки един детайл и отличава устройствата на LG от тези на конкурентите на пазара. Философията на модела се състои от пет естетични елемента: модерна квадратна форма за по-удобно захващане, технология за по-тънък изглед, излята форма за по-интуитивна подредба на бутоните на клавиатурата, хармоничен контраст, допълнен от фини метални акценти и естетична форма.

„Това постижение показва нуждата от производство на смартфони със стилен дизайн, подходящ размер на дисплея и подсилени характеристики за потребителско изживяване,“ каза д-р Йонк-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Mobile Communications Company. „Докато другите производители влагат всичките си усилия в изработката на един практичен за масовите потребители телефон, нашата стратегия е да разработим мобилни продукти за отделния потребител според неговите индивидуални потребности и начин на живот.“

Портфолиото от продукти в L-серията също предлага широки екрани и емблематичните за LG UX характеристики за по-силно потребителско изживяване като: QuickMemo и QTranslator. QuickMemo позволява на потребителите да нахвърлят и споделят бележки със свои приятели само с върха на пръстите си, докато QTranslator моментално и точно превежда думи и цели изречения на 64 различни езика.

Всички модели от L-серията на LG - Optimus L3, Optimus L5, Optimus L7 и Optimus L9 – се продават в повече от 50 пазара в цял свят.

# # #

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на www.lgе.com.

За Контакти:

За повече информация:
Тони Стойкова
AMI Communications за LG Electronics
02/ 989 51 15
0892 256 188
toni.stoykova@amic.bg
www.lge.bg

Източник: www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1419