Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
19 Януари 13, 16:17 / Автор: MentorMate
MentorMate откри зала за развлечение и почивка на служителите си
MentorMate откри зала за развлечение и почивка на служителите си, наречена "MentorLounge". Сред забавленията в залата са PS3, джага, релаксиращи кресла, Full HD TV и др.
От компанията за специализирани софтуерни разработки обявиха най-новата екстра, която предлагат за служителите си: “MentorLounge”. Това е специална зала за почивка и забавления, която се простира на повече от 100 кв.м. и се намира на 6-ия етаж в офиса на бул. Александър Малинов 51, София.

Забавленията, които се предлагат в “MentorLounge” включват PS3 с множество игри, “Motion Controller” и “PS Eye Camera”, джага “Evolution” на италианската фирма “Garlando”, няколко “барбарона” за пълно релаксиране и над 25 удобни места за хранене. Залата е оборудвана и с модерна кухня, в която могат да се затоплят или изстудяват подходящи неща. Интериорният дизайн на залата е решен в синьо-оранжевата цветова гама, която се допълва от модерни и удобни мебели.

Дизайнът на стените се допълва от две пана, които изобразяват географските местоположения на американския офис в Минеаполис, Минесота и българските офиси в София, Пловдив и Велико Търново.
“Така заедно със залата на 9-ия етаж “Sofia West”, която служи за игра на тенис на маса и хранене и огромната тераса, се формира доста обширна зона за забавления на работещите в MentorMate.” - обобщава Веселин Добрев, управител на MentorMate България.

“С разрастването на екипа до над 120 програмисти и QA-и идват и големите отговорности: да се погрижиш хората, които идват всеки ден на работа в компанията, да се чувстват комфортно на работното си място. С последната си инвестиция се опитваме да провокираме креативността на нашите служители като ги изведем от типичната офисна среда и им дадем възможност да се забавляват и работят на едно различно място”, добавя Веселин Добрев.

За MentorMate:

MentorMаte е американска компания за разработка на специализиран софтуер, основана през 2001 г. в Минеаполис, САЩ. Освен там, има офиси в София, Велико Търново и Пловдив. Клиенти на MentorMate са едни от най-голeмите и иновативни компании в САЩ (няколко от Fortune 500). В момента в българските офиси работят над 120 софтуерни специалисти.

За Контакти:

MentorMate България
Tel.: +359 (2) 862 26 32
E-mail: office@mentormate.bg

Източник:
mentormate.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.1604