Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
21 Януари 13, 17:09 / Автор: AMI Communications
LG ПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ЗА ДИЗАЙН НА INTERNATIONAL FORUM DESIGN AWARDS
Световно признатите награди на International Forum (IF) се присъждат на продукти, които се отличават с оригинален и изящен дизайн.
СОФИЯ, 21 януари 2013 г. - Седем мобилни устройства на компанията получиха награди за дизайн, връчени от International Forum (IF) Design Awards. Световно признатите награди на International Forum (IF) се присъждат на продукти, които се отличават с оригинален и изящен дизайн.

Сред наградените продукти на LG са наскоро представените смартфони Optimus G и Optimus L9. Истински лидер в дизайна на мобилната индустрия, LG продължава да получава международни признания за качество и иновации.

Отличеният модел Optimus G е оборудван с четириядрен процесор Snapdragon™ S4 Pro и използва ново поколение технологии за по-добра картина и по-дълъг живот на батерията. Естетичният му външен вид и подобрени UX възможности допълват тези предимства. Благодарение на комбинацията от иновации Optimus G осигурява на потребителите преживяване, неприсъщо на който и да е друг смартфон.

Optimus L9 впечатли журито на International Forum (IF) с широкия си екран и усъвършенствани UX характеристики - QuickMemo и QTranslator. QuickMemo позволява на потребителите да нахвърлят и споделят бележки със свои приятели само с върха на пръстите си, докато QTranslator моментално и точно превежда думи и цели изречения на 64 различни езика.

Официалната церемония по връчването на наградите ще се състои през март 2013 г в Германия.


# # #


За LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на www.lgе.com.

За Контакти:

За повече информация:
Тони Стойкова
AMI Communications за LG Electronics
02/ 989 51 15
0892 256 188
toni.stoykova@amic.bg
www.lge.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0531