СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

21 Януари 13, 17:39 / Автор: www.balkanservices.com
Debenhams раздвижва българския пазар с ERP система от Balkan Services
Системата Atlantis ERP автоматично интегрира голям обем данни относно различните артикули, цени и други от Debenhams UK към представителите на марката у нас
Консултантската компания Balkan Services (http://www.balkanservices.com/) завърши внедряването на системата Atlantis ERP в първия магазин на британската верига за дрехи и аксесоари Debenhams в България. Той се намира в наскоро отворения Bulgaria Mall и предлага на клиентите си разнообразен набор стоки на различни марки.

Внедрената и поддържана от Balkan Services система Atlantis ERP напълно отговаря на високите критерии на търговската верига. Чрез нея автоматично се осъществява интеграцията на голям обем данни относно различните артикули, цени, опаковки, кодове и други от Debenhams UK към представителите на марката у нас. Системата поддържа и всички търговски политики за ценообразуване и промоционалните оферти на магазина (Multi purchase offers), като Buy one get one at half price, Buy 3 Pay for 2, поддържа също така и карти за лоялни клиенти и ваучери за отстъпки. Планува се внедряване на Atlantis ERP и в Хърватия и Сърбия.

Освен внедряването на Atlantis ERP системата Balkan Services се занимава и с техническа инсталация в магазина, разположен на три етажа, включващо цялостно изграждане на IT инфраструктурата: от сървъри до безжична система от Access points на територия от 2 800 кв. метра. За максимално улеснение на клиентите и персонала са инсталирани и Touchscreen POS устройства на касите, които правят пазаруването още по-приятно.

„Balkan Services осъществиха проекта по план и в рамките на бюджета, въпреки краткия срок и специфичните ни промоции, отсъпки, програми за лоялност и стимули за бъдещи покупки. Системата работи гладко и магазинът бързо набира популярност на българския пазар”, каза Рой Кембъл, Представител на Debenhams
за България, Хърватия и Сърбия.

Повече за Balkan Services
Balkan Services предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за бизнес управление с акцент върху ERP, BI и CRM сегментите. Ефективните бизнес решения, които внедрява компанията са насочени към цялостна оптимизация на бизнес процесите. Продуктовото портфолио включва Atlantis ERP – цялостно решение за планиране и управление на фирмени ресурси, QlikView - Business Intelligence решение за reporting, ad-hoc анализ и Key Performance Indicators (KPIs), Microsoft CRM – цялостно решение за управление връзките с клиенти, IT поддръжка и услуги, изготвяне и управление на европейски проекти и др. Сред клиентите, възползвали се от нашите решенията в retail сегмента са още Technomarket, Happy, Jumbo, Elmec Sport (Nike и Converse) и други.

Повече за Debenhams
Debenhams (http://www.debenhams.com ) е британска верига за дрехи и аксесоари с над 200-годишна история. Веригата оперира със собствени обекти във Великобритания, Ирландия и Дания, както и с франчайз магазини в още 25 страни. Компанията е основана през далечната 1778 г., а през 50-те години на миналия вече е определяна като най-голямата група универсални магазини във Великобритания с над 240 търговски обекта. Според класации в Обединеното кралство Debenhams се нарежда сред водещите търговски марки на пазара за дамска, мъжка и детска мода, като предлага на клиентите си по цял свят качествен и различен избор.

За Контакти: + 359 885 90 52 99