Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
21 Януари 13, 17:40 / Автор: Studio 5
Екслузивни и благотворителни събития само в Studio 5
Седем дни - 14 събития в Studio 5.
Клубът, който не знае що е то почивка отново ни е подготвил изключителна културна програма за тази седмица. Стартираме с празнуване на „Алкохол”, вероятно и „с” такъв, защото именно на 21-ви мултимедийният спектакъл празнува една година на сцена! Биографиченият спектакъл, отразяващ период от живота на автора – белетриста Калин Терзийски, белязан с алкохолна зависимост, ще бъде представен на сцена в 18.30ч от режисьорката Цветелина Стоянова – Цвъ., която заедно с авторът са актьорите в представлението. Вечерта от 21.30ч е време за кинаджийте, защото Кинематограф LIVE отново ще ни зарадва с поредица от късометражни филми.

Вторник (22.02), 18.30ч е отреден за „Симулатор за чифтосване”.Уникално риалити приключение, с участието на публиката, където именно тя ще играете ролята на "Злата съдба" и ще реши как ще се развие и завърши тази луда комедия. В ролите на Мъжът и Жената, ще видите съответно – Атанас Чопов и Славяна Любомирова, а доайенът Сашо Дойнов ще импровизира до безкрай, в ролята на сервитьор. И след тази „романтична” феерия, най-логично е да продължим с танци. В ритъма на тангото ще ни понесе DJ EL Maquinista по време на автентичната TANGO ARGENTINO вечер - Мilonga "LA ESCENA" vol.9. ВСИЧКИ ПРИХОДИ ОТ МИЛОНГАТА ЩЕ БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ В ПОМОЩ НА АЛЕКСАНДЪР ПОПОВ! http://www.facebook.com/groups/121675511334703/

Сряда е запазена за музика от Черния континент. Екзотичната Пенелопе и нейната банда Lemon Sweets & Chocolate ще ни отнесат на 1000-ди километри от тук със воя разнообразен репертоар от жанрове като Реге, Блус, Джаз, Афро, Фънк. А после неусетно музикалното ни пътешествие ще ни отведе в Куба и салса раитми ще изпълнят уютната атмосфера на Studio 5.

24-ти е датата, на която гимназистите Алек и Жоро ще направят първия си самостоятелен концерт. Репертоарът им ще ни разходи до „New York”, ще накара момичетата да се почустват специални с „You are so beautiful” и така, докато не стъпим на „Стълба до Рая” на Zeppelin. В 22.00ч правим рязък завой и се скандализираме със СкандаУ и Daze&Marteen, защото е време за хип-хоп.

И така неусетно стигаме до петък. Начaлото на вечерта е отредено за Lilly of The West, които ще ни развихрят в кънтри танците или с други думи народната музика на Америка. След тях Марияна Попова и Дани Милев Бенд се качват на сцената. Успешният тандем ще подразни любопитството ни с песни от предстоящия им албум и ще ни припомни едни от най-силните си проекти, печелили почти всички музикални награди в България. Гостите на Studio 5 ще имат изключителната възможност да чуят и дебют на Емил Димитров - син във фадо стил.

Много смях с Ники Урумов, в съботната вечер от 18.30ч, по време на моноспектакъла „За секса, политиката и други проЗташки неща”. А нощта е за ценители, защото е време за Acoustic Beatles Project – отново ексклузивно и само в Studio 5. Китаристът на Б.Т.Р. Славчо Николов, Венко Поромански - бивш барабанист на група "Те", Дони и Коцето-Калки ще са нашите Джон, Ринго, Пол и Джордж, само за една вечер. Песните, които ще чуем определено са класика.

Седмицата я завършваме романтично с поетично-музикалния рецитал "Любов, пламък бял...". Вълшебството започва в 18.30ч и ще се случи благодарение на композитора и пианист – Росалин Наков и актьора – Симеон Владов. И за да продължим на нежна вибрация, вечерта е отредена за АРТ група ОМ, които всъщност, са първата българска група, реализирала идеята за CROS CULTURE и до днес следва вярно тази линия. Преплитат се многобройни стилови и културни пластове и тя остава без аналог в Българското музикално пространство.

А вие направете вашият избор и не забравяйте да резервирате места на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 , a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0886 79 52 53
0888 86 80 86
pr@clubstudio5.com

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6535