Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
22 Януари 13, 14:05 / Автор: CKBB
ASUS представи нов таблет VivoTab™ Smart с процесор Intel® Atom™ и Windows 8
10.1-инчовият таблет с клавиатура TranSleeve е напълно съвместим с новата операционна система и е на достъпна цена
ASUS представи таблета VivoTab™ Smart с 10.1-инчов HD дисплей и Windows 8, който се предлага на достъпна цена. VivoTab™ Smart е перфектен за работа и развлечение у дома или навън. Тънък и лек, таблетът е снабден с двуядрен Intel® Atom™ процесор, напълно съвместим с новата операционна система Windows 8. Освен това, VivoTab™ Smart пристига с опция за TranSleeve с функциите на безжична клавиатура и протектор на екрана.

Перфектна производителност, идеален за развлечения
С дебелина само 9,7 милиметра и тегло 580 грама, ASUS VivoTab™ Smart разполага с 10.1-инчов LED дисплей с подсветка и 1366 x 768 HD резолюция. Технологията IPS дава възможност за ярка и чиста картина при зрителен ъгъл от 178 градуса. VivoTab™ Smart е снабден също така с 5-точков мултитъч за прецизно боравене с Windows 8. TranSleeve е иновативна добавка, съвместяваща покритие, клавиатура и стойка в едно. Така не само помага при писане, но и защитава таблета. 

Със своя двуядрен процесор Intel® Atom™ Z2760, VivoTab™ Smart гарантира безупречно представяне до 9 часа и половина с едно зареждане на батерията. VivoTab™ Smart поддържа десктоп приложения от Windows 8 Store и е съвместим с повечето plug and play периферни устройства. 

ASUS VivoTab™ Smart е снабден с висококачествени предна и задна камери. 8-мегапикселовата задна камера с автофокус, 5-елементна леща и 1080p Full HD видео запис помага за улавянето на скъпоценните моменти с кристална чистота, докато предната 2-мегапикселова камера е идеална за видео чат лице в лице. Освен това, VivoTab™ Smart притежава аудио технологията ASUS SonicMaster, доставяща изключителен звук на вградените стерео говорители.

Наличност § Цена
ASUS VivoTab™ Smart пристига в керамично бяло, диамантено синьо и маково червено, и ще бъде на разположение от оторизираните дистрибутори. Препоръчителната цена на The VivoTab™ Smart е 499$ за Wi-Fi модела и 599$ за Wi-Fi + 4G LTE версията. Клавиатурата ASUS TranSleeve ще се продава отделно.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12 500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са близо 11.9 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4929