Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
28 Януари 13, 09:05 / Автор: Интер Експо Център - София
Иновации за устойчиво развитие ще покаже през месец май БУЛКОНТРОЛА
На предстоящите специализирани изложения БУЛКОНТРОЛА и ВОДА СОФИЯ, Интер Експо Център - София ще прокламира технологични новости за устойчиво развитие
От 29 до 31 май 2013 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе за 42-и път международното В2В изложение БУЛКОНТРОЛА. За поредна година организаторите на форума от Агенция Булгарреклама ще съберат под един покрив български и чуждестранни специалисти, инженери и експерти от различни области на индустрията.

На професионалния бизнес форум ще се представят последни технологии в областта на контролно-измервателната апаратура, електрониката, автоматизацията. Фирмите изложители ще показват най-нови продукти и системи за управление, за мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда, като лабораторното и аналитичното оборудване ще заемат значителна част от експозициите. Участниците ще демонстрират иновациите в съвременните технологии и важността им за повишаване на конкурентоспособността на икономиката на страната.

По време на 42-ото издание на БУЛКОНТРОЛА Интер Експо Център ще даде поле за изява на ръководители от различни структури, инвеститори, мениджъри, научни работници и специалисти в желанието им за обмяна на идеи и добри практики. Целта на инициативата е модернизация и повишаване на ефективността на производството и стандарта на живот в съответствие с европейските норми за защита на природата и опазване на околната среда.

Наблюдава се положителната тенденция на изложението да се завръщат фирми, които не са участвали във форума през последните 4–5 години.
Темите, заложени в основните направления, се допълват от паралелно организираната международна конференция БУЛАКВА, която ще се проведе по време на специализираното изложение ВОДА СОФИЯ. Основната тема на конференцията ще бъде „Инвестиционни приоритети в българския воден сектор“ през следващия програмен период 2014–2020 г.

Целта на международното специализирано изложение е да бъдат представени нови и ефективни технологии за вододобив, пречистване на питейни и отпадни води, водоснабдяване, анализ, регулиране и контрол на водните източници, съвременна техника и съоръжения за водния бранш.

За Контакти: nvaneva@iec

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4986