Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
27 Януари 13, 20:05 / Автор: Studio 5
Огън и Любов на сцената на Studio 5. Росалин Наков и Симеон Владов представят поетично-музикалният рецитал "Любов, пламък бял..."
В програмата са включени популярни стихове от българската и световна любовна лирика, музикални теми и песни от филми и мюзикъли.
На 27-ми януари (неделя) Любов ще изпълни сърцата и душите на всички, дошли да се насладят на поетично-музикалния рецитал "Любов, пламък бял...". Рециталът, обиколил страната ни, отново се завръща в уютната атмосфера наStudio 5. Вълшебството ще се случи благодарение на композитора и пианист – Росалин Наков и актьора – Симеон Владов. В програмата са включени популярни стихове от българската и световна любовна лирика, музикални теми и песни от филми и мюзикъли.

Гостите в неделната вечер (18.30ч) ще имат възможността да чуят авторска инструментална музика на композитора, работил с едни от най-видните певци в България като Орлин Горанов, Васил Петров, Маргарита Хранова, Кристина Димитрова, Белослава, група "Сигнал", Милица Божинова от „Тоника”, актьора Николай Урумов и много други, сред които и Деян Неделчев, с когото записва първата си поп-песен. Росалин Наков е носител и на множество престижни награди от български и международни конкурси, между които Голямата награда на конкурса "Бургас и морето", "Златният Орфей" и др.

Гласът, който ще ни води в приказката за Любовта, е носителят на наградата "Златен глас" на Съюза на артистите в България и един от най-известните и любими гласове в телевизионния и радиоефир; глас на Радио N-JOY - Симеон Владов.

Тандемът обещава да ви пренесе в магията, наречена „Любов, пламък бял...”, където, както пеят The Beatles - “Всичко, от което се нуждаем, е Любов...”

Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 , a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.
Вход: 10лв

За Контакти:

Биляна Кънчева
PR Club Studio 5
0885 79 52 53 

Източник: www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1423