Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

30 Януари 13, 11:39 / Автор: SEO Конференция
За първи път експерт от Google ще гостува на SEO Конференция
Комбинацията от водещи български експерти с международни лектори ще позволи на гостите да се запознаят с най-добрите практики за по-успешно присъствие на българския бизнес в мрежата
Българските специалисти по уеб дизайн и уеб разработка ще имат възможността да слушат на живо Мария Моева, експерт в Google и един от водещите специалисти по качество на резултатите при търсене, на най-голямото събитие в тази сфера у нас - SEO Конференция 2013. Тя ще се проведе на 22 март, в столичния Интер Експо Център и се очаква да събере над 400 специалисти от интернет бранша. Лекции по време на събитието ще имат и много от най-добрите български специалисти в сферата на позиционирането в интернет, които ще споделят опита си как се създава качествено съдържание за по-добра видимост на резултатите в Google. Гостуването на Мария Моева стана възможно благодарение на продължаващото вече няколко години успешно партньорство между Google и най-голямата хостинг компания в България – СуперХостиг.БГ, която е партньор на SEO Конференция 2013. Организатори на събитието са SEOM, Cloxy и searchengines.bg.

Mария Мoева работи в Google от 2008 г. в офиса на компанията в гр. Дъблин, Ирландия, но често пътува до Русия и други европейски страни. Тя е експерт в екипите Search Quality (отговарящ за качество на резултатите при търсене) и Webmaster Trends Analysts. Мария работи непосредствено с екипите Webmaster Tools, Sitemaps и Search Quality, както и с голям брой уеб специалисти от различни компании и държави. На конференцията тя ще изнесе лекция на тема „Google - Algorithmic updates to improve search quality (Google – подобряване на алгоритмите за качеството на резултатите при търсене)“.

“Екипът на компанията ни винаги се е стремял да допринася за подобряване нивото на българския уеб бранш и повишаване качеството на уеб сайтовете у нас. Подкрепата ни за SEO Конференция 2013 и усилията ни да доведем в България експерт от нивото на Мария Моева са част именно от тази дългосрочна политика на СуперХостинг.БГ. Убедени сме, че лекторите на събитието ще допринесат за появата на нови качествени уеб проекти и по-успешното присъствие на българския бизнес в интернет, а от там и за развитието на икономиката на страната като цяло“ - посочва Любомир Русанов, управител на българската хостинг компания - „Радваме се, че интересът към събитието е толкова голям. Това показва, че посоката, в която се развива българския интернет бизнес е правилната и още по-добрите резултати няма да закъснеят. Като партньор на SEO конференцията, решихме да зарадваме нашите клиенти с възможността да получат безплатно билети за SEO Конференцията, като организираме игра в нашия блог – blog.superhosting.bg.“

Защо е важно SEO?

В съвременния свят, доминиран от интернет, оптимизацията за търсачки (SEO – Search Engine Optimization) се налага като ключов елемент от присъствието на една компания в интернет. Качеството на резултатите при търсене и качественото съдържание повишават своето значение за всяка компания, която присъства в интернет и се превръщат във водещ фактор за появата й на желаните позиции в търсачките.

За SEO Конференция 2013

Еднодневната специализирана конференция ще бъде посветена изцяло на SEO, SEM, социалните мрежи, интернет маркетинга и рекламата. Тя е насочена към специалисти от този технологичен сегмент, представители на търсачките и други компании за онлайн услуги, както и клиенти за SEO и SEM услуги - собственици на бизнес, маркетинг директори, ръководители на интернет проекти. По време на събитието те ще получат изчерпателни знания за оптимизацията и маркетинга за търсачки, ще се докоснат до новите стратегии и методи на ефективната оптимизация за търсачки, както и колко е важно да се генерира качествено съдържание за качествени резултати. Ще разберат още кои са правилните начини за водене на контекстна реклама. Конференцията ще бъде разделена на три потока с 18 лекции по 60 минути и кръгла маса с дискусия, посветена на оптимизация и маркетинг за търсачки. Освен Мария Моева, сред лекторите ще са доказани имена в бранша като Огнян Младенов от SEOM, Васил Тошков от Cloxy, Димитър Димитров от 411Marketing, Станислав Димитров от Hop Online, Иво Илиев от InteractAge, Евгени Йорданов от First Online Solutions, Иво Апостолов от bTV Media Group, Майк Рам от РамСофт, Христо Атанасов от WeKnowHow, Генадий Воробьов и др.

Повече информация за събитието е достъпна тук: http://seoconference.net/

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник:
http://seoconference.net/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.3815