Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

30 Януари 13, 11:45 / Автор: ERP.BG
ERP.BG внедри система за управление на бизнеса във фирма - производител на козметични продукти
С внедряването на ERP - системата EnterpriseOne, фирма Биофреш има възможност да следи складовите наличности в реално време, което оптимизира планирането на производствените процеси
Българската софтуерна фирма ERP.BG завърши внедряването на своята система за управление на бизнеса EnterpriseOne в Биофреш ООД – компания, специализирана в производството и разпространението на натурални козметични продукти с био етерични масла и екстракти. Биофреш ООД е базирана в Пловдив, но разполага с развита дистрибуторска мрежа, както и със собствени магазини в повечето големи градове в България – София, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и др. Това създава необходимостта от използване на единна система, обединяваща всички дейности в компанията – цялостен производствен процес, логистични потоци, складови наличности и дистрибуция, продажби на едро и дребно, осчетоводяване и оптимизиране на вътрешнофирмената комуникация.

С внедряването на ERP - системата EnterpriseOne, фирма Биофреш има възможност да следи складовите наличности в реално време, което оптимизира планирането на производствените процеси, включително снабдяването с ресурси, а интеграцията със система за електронен обем на данни (ECOD) повишава ефективността на управлението на поръчките. Решението е повишило цялостната ефективност на компанията, обхващайки всички бизнес процеси и е улеснило многократно взимането на управленски решения. Освен това системата е интегрирана и с решението за мобилни продажби на ERP.BG – Mobile Seller, което дава възможност на търговските екипи да отчитат поръчки в реално време.

Повече за ERP.BG

ERP.BG ( И Ар Пи България ООД ) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник:
http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1119