Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

31 Януари 13, 12:48 / Автор: Пощенска банка
Притежателите на дебитна карта MasterCard Platinum от Пощенска банка с безплатен достъп до удобствата на бизнес салон „Преслав“ на летище София
Клиентите на Пощенска карта с дебитна карта MasterCard Platinum могат да се възползват от специална привилегия при пътуване – безплатно ползване на удобствата на бизнес салон „Преслав“ на терминал 2 на летище София.
Ползването на салона се осигурява независимо от класата на пътуване или избора на авиокомпания

31 януари 2013 г.

Клиентите на Пощенска карта с дебитна карта MasterCard Platinum могат да се възползват от специална привилегия при пътуване – безплатно ползване на удобствата на бизнес салон „Преслав“ на терминал 2 на летище София.

Офертата е валидна за всички клиенти с MasterCard Platinum, независимо от класата на пътуване или избора им на авиокомпания. При достъпа си до бизнес салона клиентите на Пощенска банка могат да се възползват от приятната и комфортна обстановка, отлично обслужване, актуален избор от ежедневна преса, разнообразие от напитки и закуски и безплатен достъп до интернет.

Дебитната карта MasterCard Platinum е престижен и модерен инструмент за разплащане от висок клас, насочена към клиентите на Персоналното банкиране на Пощенска банка, предлагаща се като част от пакетно предложение „Интерес плюс“.

Пакет "Интерес плюс" е персонално решение за ежедневно банкиране и управление на личните средства. Пакетната програма е комбинация от високодоходна разплащателна сметка и преференциални условия по най-често използваните банкови продукти и услуги. Освен международна дебитна карта висок клас – MasterCard Gold или MasterCard Platinum, клиентите получават като част от пакета разплащателна сметка в левове с годишна лихва до 4,25%, възможност за ползване на интернет банкиране e-Postbank, плащане на регулярни задължения, безплатна застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" и други преференциални условия.

За дебитните карти на Пощенска банка
Картите на Пощенска банка са изключително модерен и гъвкав инструмент за разплащане. Клиентите на банката познават добре предимствата на дебитните карти и ги ползват ежедневно – не се налага да носят пари в брой, получават заплатите си по тях в реално време и извършват разплащания без ограничения във времето и локациите. Пощенска банка заема едно от водещите места на пазара на дебитни карти в България. Банката е издател на пълната гама персонални и фирмени дебитни карти с логото на VISA и MasterCard. Дебитните карти на Пощенска банка осигуряват на клиентите достъп до средства 24/7, удобство и сигурност при безкасово заплащането на стоки и услуги в магазини; резервации в хотели, ресторанти и рент-а-кар. Допълнителни предимства са възможността за обвързване на една карта към няколко сметки на клиента, както и издаване на неограничен брой карти от различен тип към една сметка. С дебитните карти на Пощенска банка пазаруването в интернет, плащането на битови сметки е лесно, сигурно, удобно и пести време.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:

Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
т. 02/8166 100, e-mail: izzaharieva@postbank.bg

Източник:
www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1323