Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

04 Февруари 13, 08:48 / Автор: Пощенска банка
Пощенска банка предага по-добри условия при кандидатстване за потребителски кредит
Пощенска банка предлага нови по-добри условия при кандидатстване за потребителски кредити. За всички подадени заявления за необезпечен потребителски кредит в срок до 31 март 2013 г. таксата за разглеждане на документи e дължима само от клиентите, които усвоят сумата на кредита.
До 31 март 2013 г. клиентите ще заплащат такса за разглеждане на документи само ако усвоят кредита

01 февруари 2013 г.

Пощенска банка предлага нови по-добри условия при кандидатстване за потребителски кредити. За всички подадени заявления за необезпечен потребителски кредит в срок до 31 март 2013 г. таксата за разглеждане на документи e дължима само от клиентите, които усвоят сумата на кредита.

Промоционалното предложение е валидно за предлаганите от банката продукти с плаващ лихвен процент – стандартен потребителски кредит и кредит за обединение на задълженията. Офертата е приложима и за потребителски кредит с фиксирана лихва за целия срок на изплащане на кредита.

С въведеното облекчение по отношение на таксата за разглеждане на документи, банката прави кандидатстването за потребителски кредит още по-достъпно.

Стандартният потребителски кредит на Пощенска банка позволява на клиентите да посрещат текущите си потребности, да правят подобрения и ремонти в дома, да купуват обзавеждане, битова техника или автомобил и да заплащат за обучение. Кредитът включва възможност клиентите сами да контролират размера на погасителните вноски в зависимост от своите планове и ритъм на живот. Ценовите условия и преференциите по кредита се определят изцяло спрямо индивидуалния финансов профил на потребителя. В допълнение, с опцията за погасяване „Флекси” клиентът може да се възползват от гъвкаво погасяване на месечните вноски. Тя дава възможност за пропускане на една вноска или намаляване на вноските наполовина – до 6 вноски по кредита в рамките на всяка календарна година. Допълнителните предимства на предложението включват по-нисък лихвен процент при превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, максимален срок на кредита 10 години, възможност за покритие на месечните вноски по кредита при безработица, нетрудоспособност, продължителен болничен и др.

Потребителският кредит за обединение на задълженията е специално разработен за рефинансирате на съществуващи задължения по потребителски кредити, кредитни карти и други задължения на клиента. По този начин той има възможност да намали с до 30% месечните разходи по обслужване на задълженията си, да плаща една вноска към една банка, да получи допълнителна сума в брой, която ползвате според нуждите си и да се възползва от опцията „Флекси“.

Пощенска банка предлага и потребителски кредит с фиксирана лихва за целия срок на кредита. Фиксираната лихва дава на кредитополучателите сигурността, че независимо от икономическата и пазарна обстановка лихвените условия по кредита няма да бъдат променени едностранно от банката и месечната погасителна вноска ще се запази без промяна. Кредитът се предлага и с опция „Флекси”.

Допълнителна информация можете да намерите на www.postbank.bg, тел. 0800 18 000 или в най-близкия клон на Пощенска банка.

Пощенска банка с правно име „Юробанк България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.
Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:

Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка,
т. 02/8166 100, e-mail: izzaharieva@postbank.bg

Източник: www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1884