Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
04 Февруари 13, 08:50 / Автор: Интер Експо Център - София
Симулация на Националния номер за спешни повиквания 112
XX юбилейно издание на изложението за сигурност и охрана в Интер Експо Център – София, ще покаже богата съпътстваща програма, включваща лекции по актуални теми, презентации и демонстрации, представени от специалистите в бранша
SECURITY EXPO 2013, което ще се проведе от 6 до 9 март 2013 г. в Интер Експо Център – София, ще представи демонстрация на системата 112, като част от съпътващата програма. Специалисти от МВР ще покажат как гражданите се обслужват по един и същ начин във всички центрове в страната, което прави системата много гъвкава, а центровете взаимно заменяеми. По този начин ще се демонстрира възможността всеки център да приема повиквания от която и да е точка от страната (включително географски области извън съответния район за планиране). Специалистите ще симулират какво се случва, ако при настъпване на събитието няма свободен оператор или има повреда в един център, и по какъв начин обажданията се пренасочват автоматично към свободен оператор или друг център. Целта е да се покаже как при позвъняване на 112 автоматично се получава информация във всички центрове за местоположението на повикващия в момента на приемане на повикването от оператор (call taker), чрез “push” метод.

Изложението и съпътстващите го събития ще привлекат вниманието на специализираните структури от системата на МВР и МО, консултанти, специалисти в областта на сигурността и охраната, мениджъри на строителни фирми, търговски обекти, хотели, банки, обменни бюра, предприятия и заводи, на застрахователни, автомобилни и транспортни компании и на всеки, за когото защитата е приоритет.

SECURITY 2013 e техническо изложение, което се провежда паралелно с изложбите MachTech&Metal - машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка; IFAM - автоматика, роботика и мехатроника; INTRONIKA - електронна промишленост и телекомуникации; PLAST - пластмасова и каучукова промишленост; Transport & Logistics - транспорт и логистика (6-8 март).

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

За Контакти: estoineva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1711