Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
05 Февруари 13, 22:02 / Автор: Интер Експо Център - София
БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ 2013
МЕЖДУНАРОДЕН ФОРУМ ЗА ИНОВАЦИИ В МЕДИЦИНАТА
От 15 до 17 май 2013 г. в Интер Експо Център - София, България, ще се състои 47-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Тя е едно от най-авторитетните събития в областта на медицината в Югоизточна Европа и по традиция се провежда под патронажа на Министерството на здравеопазването на Република България. Инициативата има подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз и Български зъболекарски съюз.

В синхрон с новите тенденции експозицията все повече поставя акцент както върху стандарта на услугите, предоставяни от здравните специалисти, така и върху комфорта и сигурното и качествено медицинско обслужване на пациентите.

БУЛМЕДИКА отново ще представи съвременна техника и нови генерации апаратура за лечебната дейност, иновативни системи и апарати за по-висока прецизност в диагностиката, лабораторно оборудване и консумативи за отделни медицински практики, за спешна медицинска помощ, профилактика, ортопедия и рехабилитация, помощни средства с различно клинично приложение и т.н.

БУЛДЕНТАЛ с направленията зъболечение и зъботехника представя най-новото оборудване, апаратура и инструменти за дентални, лекарски, козметични кабинети и за зъботехнически лаборатории, стоматологични и зъботехнически материали и консумативи, обзавеждане за рентгенови и зъболекарски кабинети, продукти за оралната хигиена и др.

През цялата си дългогодишна история БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ се радва на изключителен интерес от страна както на български, така и на чуждестранни участници. На предходното издание 212 директни изложители представиха продуктите на 976 компании от 45 страни. Изложението беше посетено от над 12 хил. професионалисти от здравната сфера.
Организаторите мобилизират потенциала на традиционни и нови участници и партньори и за майското издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2013.

Стремежът е възможностите за експониране на нови и оригинални решения за диагностика и лечение на населението да стигнат до по-широк кръг специалисти от болници и извънболнични лечебни заведения, диагностично-консултативни центрове, медицински и дентални клиники. Авторитетното изложение и тази година приветства освен традиционни участници от България, Австрия, Италия, Словения и Гърция, и нови компании от Русия, Полша, Италия, Великобритания, Южна Корея и Китай.

За пета поредна година фирми от Република Южна Корея ще имат национално представяне и ще демонстрират своите продукти на обособени зони в медицинския, респ. в денталния сектор на изложбата.

Заедно с Агенцията за промотиране в чужбина и интернационализация на италианските предприятия (ИЧЕ) отново се организира колективно представяне на фирми от медицинската и денталната сфера от Италия. Очаква се колективно участие на авторитетни изложители и от други държави.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е утвърден форум за контакти и делови инициативи на съсловните организации, на широк кръг специалисти и експерти в здравеопазването.
И тази година съпътстващата програма на изложбата ще е богата на дискусии по важни теми от здравната практика, демонстрации и фирмени презентации на съвременни методи, продукти и услуги за лечението на пациентите, семинари по актуални за медицинската общност теми. По традиция в тях се включват представители на отговорни институции в здравеопазването, на фармацевтичния бранш, пациентски и обществени организации, фармаколози, фармацевти, мениджъри, журналисти.

Официалното издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ - световноизвестният бизнесгайд today, с инициатори „Дентал Трибюн България” и Агенция Булгарреклама, отново ще улесни потенциалните посетители и отрано ще запознае лекари, зъболекари, вносители, дилъри и дистрибутори в здравната област с новостите и най-важните събития от програмата на изложението.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

За Контакти: estoineva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1702