Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
05 Февруари 13, 22:06 / Автор: Anett & Co
Балкански турнир по белот в София
За първи път в България беше проведен турнир по белот от веригата турнири на Балканската лига по белот.
За първи път в България беше проведен турнир по белот от веригата турнири на Балканската лига по белот. Зала Европа на Парк Хотел Москва събра 102 отбора или близо 200 участника, което надмина очакванията на организаторите от Nine.bg. Турнирът се проведе в две фази. Първа фаза бе квалификационни групи. Всички играчи бяха разпределени в групи, като отделните срещи от груповата фаза бяха две от три (игра до две победи). Това гарантира на участнивците повече срещи и право на шанс при допусната загуба или липса на късмет. От всяка група се класираха първите 2 отбора. Следваща фаза бе фазата на директните елиминации, след която бяха излъчени и победителите.

Целта на турнира е да популяризира още един спорт от т.нар. мисловни спортове и да обедини играчи от всички балкански страни. За успешното провеждане на първия по рода си турнир в България допринесе основно любезното съдействие и спонсорство на международния букмейкър Унибет, който осигури необходимите за играта тестета специални карти, така както и материали в помощ на играчите и съдиите на състезанието. Организаторите се надяват, че успешно ще доразвият идеята си още през тази година, като проведат по 4 състезания в 4 балкански държави. Годишният финал ще събере всички победители от отделните турнири в голям мастър турнир. Вече е ясно, че следващият турнир ще бъде в Македония през месец март, а след това през май в България ще се състои още един турнир.
Рекордният за такава надпревара награден фонд от 5000, по-голямата част от които осигурени от Унибет, бе разделен между първите 16 отбора. Сдобилите се с първо място от първия по рода си Bалкански белот турнир поискаха да бъдат обявени с техните отборни имена: Велислав и Наско (Машините) – отбор, показващ класата на софийската младоска школа.

За Контакти: office@anett.co

Източник: Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1171