Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Образование

Вземи в gLOG
07 Февруари 13, 08:07 / Автор: Студентска пиар агенция „Practa”
Възпитаници на БСУ на стаж в учебното заведение
От месец февруари, в продължение на шест месеца, те ще трупат практически опит в планиране на комуникационни кампании, провеждане на маркетингови проучвания, програмиране и уеб дизайн.
Седем млади специалисти, завършили връзки с обществеността, маркетинг и информационни технологии започнаха платен стаж в Бургаски свободен университет.

От месец февруари, в продължение на шест месеца, те ще трупат практически опит в планиране на комуникационни кампании, провеждане на маркетингови проучвания, програмиране и уеб дизайн.

Благодарение на програмата „Ново начало - от образование към заетост” амбициозните възпитаници на БСУ ще усъвършенстват професионалните си практически компетенции и ще натрупат необходимия минимален трудов стаж в професионалната си сфера.

„Този стаж отразява идеята на Бургаския свободен университет за образование, основано на последните достижения на науката, които имат практическо приложение в професията”, каза проф. Васил Янков, ректор на БСУ.

Според него, това е един от начините в условията на финансово-икономическа криза завършилите студенти да натрупат професионалния опит, който работодателите в последствие изискват от тях.
Освен работата стажантите ще преминат и редица практически обучения, които ще допълнят нужните им компетенции, за успешно развитие в професиите им.

***
"Ново начало – от образование към заетост" се осъществява с подкрепата на ОП „Развитие на човешките ресурси”, съфинансиран от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Чрез нея се търси насърчаване на младежи до 29-годишна възраст без трудов стаж по придобитата специалност.

За допълнителна информация:

Студентски център за кариера и развитие
e-mail: sckr@bfu.bg
тел: 056/900 521

Студентска пиар агенция „Practa”
e-mail:practa@bfu.bg
тел: 056/900 522

За Контакти: practa@bfu.bg

Източник: Студентска пиар агенция „Practa”

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1122