Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

07 Февруари 13, 08:21 / Автор: PestimEnergia.bg
Искате ли да притежавате инфрачервен отоплителен панел InfraHEAT безплатно?
Научихте ли за новия вид отопление чрез инфрачервени лъчи? Икономично, красиво и здравословно! Само сега имате възможността да притежавате инфрачервен панел InfraHEAT напълно безплатно!
Научихте ли за новия вид отопление чрез инфрачервени лъчи? Икономично, красиво и здравословно! Само сега имате възможността да притежавате инфрачервен панел InfraHEAT напълно безплатно!

Заповядайте на новооткрития щанд на „Пестим Енергия” ООД в МОЛ-Галерия, Стара Загора. Ще имате възможността да видите красивите отоплителни панели-картини на живо, както и да участвате в томболата на компанията! На 15.04.2013г. Чрез жребий ще бъдат изтеглени двама късметлии. Първият ще се сдобие с отоплителен панел InfraHEAT 600W, с дизайн по свой избор! Вторият ще получи 3л. термобоя СуперШилд!

Инфрачервените отоплителни панели са едно от най-икономичните отопления в момента. При тях първоначалната инвестиция се възвръща максимално бързо, не се нуждаят от поддръжка и имат дълъг експлоатационен период. Инфрачервените лъчи затоплят директно стените, пода и тавана, като предотвратяват появата на плесен и мухъл. Преминават през въздуха без да го затоплят и когато достигнат материално тяло отдават топлина. Това са отдавна познатите ни топлинни лъчи, които излъчва живият огън, а топлината е също толкова мека и приятна. Въздухът остава свеж, няма течения и завихряния на прах и микроби. Продуктите са сертифицирани съгласно европейските изисквания СЕ и отговарят на най-стриктните норми в бранша – TUV GS, Germany. Инфрачервените лъчи са не само безвредни, но и полезни за човека. Всяко тяло с температура над абсолютната нула изпуска такъв тип лъчи, в това число и човешкото тяло.

Все пак, това което ги прави най-атрактивни, е икономията, която постигат. При употребата на инфрачервените панели се спестява между 30% и 50% енергия. Единственото условие за постигане на тази икономия е да се ползват в добре изолирани помещения – с около 6см външна изолация и хубава дограма.

Добро решение за вътрешна изолация е втората награда, която имате шанса да спечелите – 3л. СуперШилд. Термобоята е разработена съвместно с учени от НАСА преди 20-тина години. Първоначално е използвана за изолиране на космическите совалки, поради удобството, че е лека и се нанася лесно. Около 5 години по-късно технологията е разсекретена и е достъпна на масовия пазар. СуперШилд е на водна основа, като тайната й се крие във вакуумните керамични микрокапсулки, които съдържа. При нанасянето й на съответната повърхност капсулките формират топла стенна повърхност, като предотвратяват появата на конденз и мухъл. 

Изолационната й способност може да бъде сравнена с 2см стиропор, с тази разлика, че боята се нанася лесно като латекс и е в пъти по-евтина. Енергоспестяващият й ефект позволява намаляване на разходите за отопление с 8%-10%. Боята покрива с лекота всякакви повърхности, има добра паропроводимост – позволява на повърхностите да „дишат”, почиства се лесно. Може да бъде тонирана в желан цвят със стандартен оцветител за латекс!

Не изпускайте шанса да спечелите тези иновативни продукти! Заповядайте на щанда на „Пестим Енергия” ООД в МОЛ-Галерия, Стара Загора, ниво 1!

Източник:
www.PestimEnergia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4995