Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
07 Февруари 13, 08:23 / Автор: estheticprivilege.com
Благотворителна вечер на Natura Bisse за деца болни от диабет
Представителят на испанската марка в страната ни раздаде консумативи за инсулинови помпи на 25 деца болни от диабет
Вечерта на 05 февруари събра 25 деца болни от диабет заедно с родителите им на благотворително събитие организирано от Esthetic Privilege – представител на Natura Bisse Barcelona в страната ни. Г-жа Грети Гарсия, изпълнителен директор на компанията дари на децата консумативи за инсулинови помпи, закупени със средства събрани в благотворителните инициативи на фирмата през изминалата година.

„Щастлива съм, че мога да помогна за повече усмивки на лицата на тези деца и повече спокойствие в дните им. - сподели г-жа Гарсия – Това се превърна в моя кауза от момента, в който се запознах с причините и необходимостта от инсулиновите помпи и действието им.“

Домакин на благотворителната вечер бе Резиденция Анастасия и нейната собственичка - г-жа Весела Барбукова. Присъстваха членовете на Lions Club, чийто член е и г-жа Грети Гарсия. Социалният министър Тотю Младенов изпрати приветствен адрес за кампанията, а благодарствено писмо от страна на децата прочете Александър Георгиев.

Заредената с топлота и истинска радост вечер премина с изцяло благотворителното съдействие на певеца Владо Димов и неговите студентки, на фотографите от Агенция „ХАЙЛАЙФ“ и шеф Сидония Радева, която беше приготвила прекрасна торта за гостите.

Инсулиновата помпа автоматично дозира инсулин спрямо нуждите на пациента и същевременно измерва стойностите на кръвната захар непрекъснато - на всеки 5 мин./288 пъти в денонощието. Тя автоматично предпазва от опасно ниски стойности на глюкоза. Самата помпа е голяма колкото пейджър и е компактна за носене в джоб, на колан или в различните аксесоари които се предлагат с нея.

Г-жа Грети Гарсия твърдо заяви, че ще продължи и през 2013г. благотворителните си инициативи за закупуване на инсулинови помпи за лечение на деца болни от диабет по време на всички събития организирани от Esthetic Privilege - официалният представител за България на луксозната козметична марка Natura Bisse Barcelona.

За Контакти: www.eventa.bg

Източник:
www.estheticprivilege.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9857