Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

08 Февруари 13, 23:11 / Автор: United Partners
Новият Генерален мениджър на Procter&Gamble е Ханс Деваеле
Procter&Gamble обявява следните промени в организацията си.
Считано от 1 февруари, 2013 г., Ханс Деваеле, Вицепрезидент за Кавказ и Централните азиатски републики, е обявен за Вицепрезидент и Генерален мениджър на Procter&Gamble Румъния, като ще ръководи дейностите на компанията на Балканите (България, Молдова, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания, Македония и Косово).

Г-н Деваеле е част от маркетинг екипа на P&G от 1988 година в Джеда, Саудитска Арабия.През 1994 г., той поема, за период от 4 години, позициите като Маркетинг мениджър и след това Маркетинг директор, координирайки дейностите на P&G за пазарите на Балканите като поставя основите на маркетинговите дейности в този регион.

Той продължава кариерата си в офиса в Женева, Швейцария от 1998 г. до 2000 г. като Маркетинг директор за продуктите за красота, координирайки едновременно Централна и Източна Европа и Централните азиатски републики.

От 2001 г., г-н Деваеле има различни роли, с които повишава отговорностите на ръководене на марките, докато координира Алжир, Пакистан и Централните азиатски републики.

Разбирането в детайли на ценностите и принципите на компанията, както и предишния опит, който има Ханс Деваеле за Балканите са много ценени за положителното разивитие на бизнеса на P&G на тези пазари.

Като Вицепрезидент и Генерален мениджър на P&G в Казахстан, г-н Деваеле е участвал активно в дейностите на Европейската Бизнес Асоциация в Казахстан (EUROBAK), където е бил Председател и член на борда. Г-н Деваеле също е бил член на Съвета на министър-председателя за подобряване на инвестиционния климат на Казахстан.

Сотириос Маринидис, Вицепрезидент и Генерален Директор на P&G Румъния, който координира дейностите на P&G за Балканския регион от септември 2009 г., е обявен за Вицепрезидент и Генерален директор на P&G Русия, в сила от 1 февруари, тази година.

Г-н Маринидис се присъединява към P&G през 1990 година в търговския отдел в Швалбах, Германия. По същото време е обявен за Асистент бранд мениджър в маркетинговия отдел.

От 2000 до 2005 година, г-н Маринидис се прехвърля в Румъния, където е обявен за Маркетинг директор. От 2009 г. г-н Маринидис се завръща в Букурещ като Генерален мениджър.

По време на управлението на г-н Маринидис, P&G България отбелязва значително развитие на своите дейности.

За Procter & Gamble
P&G служи на приблизително 4,6 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стабилните портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които Pampers®, Ariel®, Always®, Pantene®, Mach3®, Lenor®, Oral-B®, Duracell®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 75 страни в цвета. Моля посетете http://www.pg.com за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

За Контакти: United Partners

Източник:
www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1261