Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
11 Февруари 13, 23:24 / Автор: Интер Експо Център - София
Нови изложители и участници в борсата IndustryMatchMaking на индустриалния форум в София
С наближаването на международните индустриални изложби MachTech & METAL, IFAM, INTRONIKA и PLAST (6 - 8 март т.г., Интер Експо Център - София) се разширява кръгът на традиционните и на новите компании изложители - производители, търговци и дистрибутори на съвременни продукти и услуги в индустрията
С наближаването на международните индустриални изложби MachTech & METAL, IFAM, INTRONIKA и PLAST (6 - 8 март т.г., Интер Експо Център - София) се разширява кръгът на традиционните и на новите компании изложители - производители, търговци и дистрибутори на съвременни продукти и услуги в индустрията.

Международният форум е популярен и вече привлече над 50 инженерингови и търговски компании в стратегическите сектори машиностроене и металургия, автоматиката и роботиката, електронната промишленост и пластмасовата и каучукова индустрия.
Наред с авторитетните и последователни участници от България, Германия, Швейцария, Австрия и други страни, за първи път възможности за търговия и партньорство предлагат близо 20 компании от страната, от Гърция, Унгария, Италия, Румъния, Eгипет и други държави.

Сред новите имена в областта на машиностроенето (MachTech & METAL) са родните фирми Промел – Севлиево, Индустриални крепежи, Ариадна инвест, Галика, Марвел, ВЕКО, гръцката компания LnV - CnC, унгарската IB Blumenauer, IBS Scherer от Германия и др.
Дебют на INTRONIKA ще имат компании от Унгария – FRESKA, от Италия - StarPower, от Румъния - Finder, както и нашите фирми – OPCO SYS, Omega Light и др.
Българо-израелската компания Панхим, българската Данексо рисайклинг и компанията Pharaoh Fiber от Египет ще демонстрират новости в пластмасовата и каучуковата индустрия (PLAST).

В активна фаза е работата по деловата борса за бизнес коопериране и технологичен трансфер IndustryMatchMaking IMM2013, която ще се проведе на 7 март 2013г, четвъртък, от 10:00 – 18:00ч.
Организатори са Българската стопанска камара – Съюз на българския бизнес и Фондация “Приложни изследвания и комуникации”, съвместно с Интер Експо Център и ICM d.o.o., Словения. Срещите се организират в рамките на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа в подкрепа на малкия и среден бизнес, финансирана от Европейската комисия (http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/index_en.htm).
Вече са регистрирани близо 40 компании в индустриалните сектори металургия, машиностроене, пластмаси и полимери и в сферата на услугите, от които 24 български фирми, 9 компании от Англия, 3 от Сърбия, от съседни Румъния и Турция. Очаква се включване на още фирми от Турция и други страни. След 15 февруари 2013 г. започва заявяването на двустранните срещи между компаниите и ще продължи до 1 март 2013г. Форумът предоставя възможност в рамките на 30 - минутни срещи фирми и организации да създадат ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми (повече информация на http://www.imm2013.build-your.net/).

По същото време (6-8 март) в изложбения комплекс се провежда международната изложба ТРАНСПОРТ и ЛОГИСТИКА. На форума "Дни на българската индустрия" тази година индустриален клъстер "Електромобили" – ИКЕМ организира семинар и кръгла маса, и ще представи българския принос за развитието на електрическата мобилност в страната и тенденциите за развитието й през 2013 г.

Дните от 6 до 9 март 2013 г. са дни на XX юбилейно издание на изложението за сигурност и охрана SECURITY EXPO 2013. Инициативата ще привлече и всички заинтересовани от нашумелите напоследък въпроси, свързани с управление и поддръжка на сградния фонд. На лекция за фасилити мениджмънта, като част от семинарната програма на изложбата, ще бъдат обсъждани възможностите за усъвършенстване на дейността и услугите в бранша.

Участниците и посетителите (инженери, конструктори, проектанти, химици, технолози, предприемачи, мениджъри, инвеститори и др.) на В2В инициативите по шестте тематики могат да проследят богатата програма от семинари, дискусии, презентации и т.н. и да получат информация за новостите и тенденциите в производството и пазарите във всеки от индустриалните сектори.

Входът за изложенията ще бъде безплатен, срещу регистрация.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

За Контакти: estoineva@iec.bg

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5145