Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
11 Февруари 13, 23:29 / Автор: Studio 5
Светла Иванова представя албум, създаден с много "Любов и кафе"
Светла Иванова ще представи новия си албум „Любов и кафе“. Промоцията ще бъде интересна с това, че на сцената с нея ще излязат авторите на песните й. Специален гост изпълнител – Орлин Павлов.
Малко преди празника на влюбените – на 12-ти февруари, от 18.30ч. в клуб „Студио 5“(в сградата на НДК) Светла Иванова ще представи новия си албум „Любов и кафе“. Промоцията ще бъде интересна с това, че на сцената с нея ще излязат авторите на песните й. Специален гост изпълнител – Орлин Павлов.

Албумът съдържа 12 песни. За разлика от предишния й „C’est la vie“ където певицата избира денс/хаус звученето, стилът на песните подбрани тук е мелодичен, китарен поп. По-голямата част от тях са лирични, а китарата присъства тенденциозно във всички тракове. Албумът не случайно носи заглавието „Любов и кафе“ като емблематичната песен от него. Той е вдъхновен от ежедневието й. „Това не е заглавие просто на албума ми, то е заглавие на всеки един мой ден, на всички хубави моменти от него.“ – споделя Светла.

Както в дебютния си албум и тук Светла представя съдържанието му по нестандартен начин, което обаче не е странно в предвид опита й като писател:

„ЗНАЕШ ЛИ…“, че „УТРЕ“ може би идва „КРАЯТ НА СВЕТА“. А може би това са поредните „ИСТИНСКИ ЛЪЖИ“, измислени от хора, които се правят на „МАЛКИ БОГОВЕ“ и се опитват да вгорчат живота ни. Аз пък искам да споделя с теб тази музика с аромат на ЛЮБОВ И КАФЕ. Не знам „КОЙ СИ ТИ“, но само това, че държиш този албум ни прави близки. „ДВАМАТА С ТЕБ“. Може би си просто „КОЛЕКЦИОНЕР“ на дискове или пък „КОРАБОКРУШЕНЕЦ“ попаднал случайно на моя музикален остров. Но който и да си, знам, че те има. „НЯКЪДЕ ТАМ“... Слушателю, желая ти още много споделени „ЛЮБОВ И КАФЕ“.

Светла работи около пет години по новия си албум. Първият сингъл „Някъде там“ с видеоклип към него излиза в края на 2007-ма година. Следва едноименната песен „Любов и кафе“ (2010) и ремикса и отново с видеоклип (2011). „Истински лъжи“ излиза през лятото на същата година, а първата песен по нейна музика - „Краят на света“ през 2012-та. В момента актуалният й сингъл е романтичната балада „Знаеш ли…“, а в началото на месец март ще видите и най-новия й съвместен проект с Дамян Попов - „Двамата с теб“, който ще бъде представен за първи път на промоцията на албума й.
Въпреки успеха на другата й дуетна песен с Орлин Павлов, която излезе с видеоклип през 2008-ма година, Светла не я включва в албума си, защото латино-ритъмът не се съчетава с останалите песни. За това обаче певицата обещава в най-скоро време да издаде албум с дуети.

Авторите на музиката в новия й албум са много – Момчил Колев, Жени Джамбазова, Рене Ранев, Дамян Попов, Николай Урумов, както и самата Светла. Кръгът на аранжорите обаче е стеснен с идеята парчетата да звучат като едно цяло. Върху тях Светла работи само с мениджърът на група Gravity Co. Георги Станев, а живите китари са на Иво Чалъков също от групата. Автори на текстовете са Александър Петров и Ивайло Вълчев („Шоуто на Слави“)

Албумът включва и ремикси на: DJ Rossko и DJ Bor4e

Подкрепен е от БГ Радио и ТВ Планета, а издатели са фирма Пайнер.
Не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

За Контакти:

Биляна Кънчева
0885 79 52 53
0888 86 80 86
pr@clubstudio5.com
www.clubstudio5.com
Facebook: Studio 5* music club

Източник:
www.clubstudio5.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1236